banner388

Samsunlu Milletvekillerinden Taziye Ziyareti

AK Parti Samsun milletvekilleri Kavak Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundular.

Samsunlu Milletvekillerinden Taziye Ziyareti

AK Parti Samsun milletvekilleri Kavak Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundular.

13 Aralık 2016 Salı 14:35
Samsunlu Milletvekillerinden Taziye Ziyareti

Cumartesi gecesi İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen hain terör saldırısı sonucunda şehit olan polisler ve hayatını kaybedenlerin acısını paylaşmak üzere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Hasan Basri Kurt, Ahmet Demircan, Orhan Kırcalı, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel Kavak Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “İstanbul’da gerçekleştirilen hain saldırı sonucunda kaybettiğimiz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Polislerimizin yanında olduğumuzu ifade etmek amacıyla buradayız. Başımız sağ olsun. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı hep birlikte omuza omuzayız. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt ise, "Millet olarak hep birlikte omuz omuza mücadelemizi vermeye devam edeceğiz. Terörün her türlüsü şiddetle kınıyoruz. Polislerimizin her zaman yanındayız. Terörün maksadı kaos ortamı oluşturmaktır, milletimizin huzurunu bozmaktır. Ancak terör bu amacına hiçbir zaman ulaşamayacaktır. Yapılan bu hain saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyoruz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 14.12.2016 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.