banner388

Samsunlu iş adamlarına çağrı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Zeki Murzioğlu, Samsunlu iş adamlarına destek çağrısında bulundu. 

Samsunlu iş adamlarına çağrı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Zeki Murzioğlu, Samsunlu iş adamlarına destek çağrısında bulundu. 

15 Ekim 2018 Pazartesi 16:39
Samsunlu iş adamlarına çağrı

Samsun Haber-Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı" kapsamında Samsun TSO Başkanı Murzioğlu açıklamalarda bulundu. 

Murzioğlu açıklamasında, "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı” çerçevesindeki indirim kampanyasına, oda olarak destek verdiklerini söyledi. Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’na Samsun iş dünyasının katkı sağlamasının önemli olduğunu söyleyen Başkan Salih Zeki Murzioğlu, “Üyelerimizi bu çerçevede başlatılan indirim kampanyasına katılmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

MURZİOĞLU: MİLLİ MESELEMİZDİR

Samsunlu iş adamlarına atıfta bulunan Murzioğlu, "Kamu tarafından başlatılan bu girişimin başarıya ulaşması, özel sektörün gönüllülük esası içinde katkı vermesiyle mümkün olacaktır. Üyelerimizin milli dayanışma ruhuyla ürün ve hizmetlerinde asgari yüzde 10 indirim uygulayarak bu kampanyaya sahip çıkmaya davet ediyorum. Çünkü enflasyonla mücadele aynı zamanda işsizlikle, yüksek faizle ve gelir maliyetleriyle mücadeledir. Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’nı makroekonomik istikrar için son derece önemli buluyor ve destekliyoruz. Topyekûn bir iktisadi mücadele ile kamu ve özel sektör arasındaki bağın güçlenerek bu zorlu süreçten istikrarla çıkacağımıza inancımız tamdı" sözcüklerini kullandı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.