banner388

Samsunlu genç yönetmen yeni filmiyle sizi fena çarpacak!

Samsunlu genç yönetmen Fuat Yılmaz, ikinci filmi '666 Cin Musallatı' filmi ile sizi fena korkutacak.

Samsunlu genç yönetmen yeni filmiyle sizi fena çarpacak!

Samsunlu genç yönetmen Fuat Yılmaz, ikinci filmi '666 Cin Musallatı' filmi ile sizi fena korkutacak.

28 Nisan 2017 Cuma 14:14

Samsun Haber - 1983 Samsun doğumlu Fuat Yılmaz, ikinci filmi '666 Cin Musallatı' ile 5 Mayıs Cuma günü sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Hayalet şehir olarak da bilinen Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Kayaköy Mahallesinde yaşanan gerçek bir olaydan esinlenerek beyaz perdeye aktarılan ‘666 Cin Musallatı’ filminin senaryosu da Fuat Yılmaz’a ait. 

Başrollerinde Ekrem İspir, Elif Yaz ve Lübnanlı oyuncu Teena Tabbarah’ın yer aldığı ‘666 Cin Musallatı’ filminde konuk oyuncu olarak da Mehmet Özcan Varaylı ve Paşha Haktan Koç yer alıyor. 2015 yılında vizyona giren ‘Ezan’ adlı korku ve gerilim türündeki ilk filmi ile büyük ses getiren Fuat Yılmaz, yeni filminde de oldukça iddialı.

Filmin konusu:

Yaşamını korku ve gerilim üzerine senaryolar yazıp, satmakla sürdüren ve tek gelirini senaristlikle sağlayan Gürkan, sosyal medyada dikkatini çeken sıra dışı bir haber doğrultusunda yaşananları araştırmaya başlar. Güzel bir hikaye yakalayabileceğini düşünen Gürkan İstanbul’dan Fethiye’nin Kayaköy Mahallesine seyahat eder. Ev halkından hayatta kalan iki kız kardeşten biri olan Nihal’e kendisini psikolog olarak tanıtan ve onlara yardım etmek için geldiğine ikna eden Gürkan bir şekilde eve yerleşir ve yaşanılan olayları araştırmaya başlar. Kısa bir süre içinde yaşanan sıra dışı olayların içine ister, istemez dahil olmaya başlayan Gürkan’ın amacı sadece hayatta kalma mücadelesi olmaya başlar.

Fuat Yılmaz kimdir?

1983 yılında Samsun'da doğan Fuat Yılmaz, gençlik döneminde ailesiyle birlikte İstanbul’a yerleşir. Kamera arkasındaki ilk görevlerine Kanal D’de reji bölümünde başlayan Yılmaz, çeşitli kademelerde görev aldıktan sonra kanalın cast direktörlüğünü de üstlenir. 2005 yılında Atv kanalında çalışmaya başlayan Yılmaz, program yapımlarında set direktörlüğünün yanı sıra 2007 yılında Kurtlar Vadisi dizisinin rejisinde görev alır. Ardından Kurtlar Vadisi Filistin, Maskeli Beşler serisi, Çılgın Dershane, Kutsal Damacana, Issız Adam gibi film projelerinde rejide görev alan Fuat Yılmaz bu süreç zarfında Müjdat Gezen Akademi, Başkent Bilimler Akademisi’nde dersler alarak ve senaryo yazımı – yönetmenlik eğitimlerine katılmıştır. Korku ve gerilim türündeki Ezan filmi Fuat Yılmaz’ın ilk sinema filmi.

Son Güncelleme: 28.04.2017 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.