banner388

Samsunlu genç hayata küsmedi, patron oldu

Samsun’da engelli Murat Güney, kendi işini kurarak patron oldu.

Samsunlu genç hayata küsmedi, patron oldu

Samsun’da engelli Murat Güney, kendi işini kurarak patron oldu.

02 Ekim 2017 Pazartesi 13:00
Samsunlu genç hayata küsmedi, patron oldu

Samsun haber - Samsun’un Çarşamba ilçesinde engelli Murat Güney hayata küsmeyerek girişimcilik kursuna katıldı. Daha sonra iş yeri açarak patron olan Güney, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti. Başkan Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Biz de Murat'a iade-i ziyarette bulunup çayını içeceğiz” dedi.

Murat Güney katıldığı Girişimicilk Kursu’nun sonunda sertifikasını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın da katıldığı törenle sertifikalarını aldı. Murat'ı bugün makamında ağırladı. Ziyarette ilginç diyaloglar da yaşandı.

"BENDE SİZE KAHVE ISMARLAYACAĞIM"


Başkan Yılmaz'ın kendisini kabul etmeyeceğini düşündüğünü söyleyen Güney, "İşlerinin yoğunluğu ve programlarından dolayı görüşmenin gerçekleşeceğine ihtimal bile vermemiştim. Ama başkanım o gün bana söz vermişti. Sözünü tuttu. O günden beri de zaten desteğini esirgemedi. Başkanımdan bende onu evimde ağırlamak için bir kez daha söz istedim. Bu talebime de; "Söz veriyorum evine gelip ben de senin çayını içeceğim" dedi. Ben de olmaz başkanım siz bize kahve ikram ettiniz ben de size kahve ikram edeceğim diye yanıt verdim" diye konuştu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
recep çelk 2017-10-03 02:51:34

sayın başkan genç arkadaşını kabul etmenız ne guzel pekı ben çiftlık esnafı olarak 130 kaşelı ımza toplamama ragmen benı nıyekabul etmedınız lutfen şirın gorunmeye calişmayın bu samsun her şeyı ıyı bılıyor necanlar yaktıgınızıda helede 5 MAYIS 2015 SABAH GAZETINDEKI MAHŞETINI KIMSE UTUTMADI MERAK EDEN LUTFEN BAKSIN NEDEMEK ISTEDIGIMI ANLARLAR SAYGILARIMLA