banner388

Samsunlu genç boynunda radyosuyla hurda topluyor

Samsun'un Bafra ilçesinde 25 yaşındaki genç boynunda radyosuyla hurda topluyor.

Samsunlu genç boynunda radyosuyla hurda topluyor

Samsun'un Bafra ilçesinde 25 yaşındaki genç boynunda radyosuyla hurda topluyor.

17 Eylül 2018 Pazartesi 09:28
Samsunlu genç boynunda radyosuyla hurda topluyor

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesinde yaşayan 25 yaşındaki Zafer Özcan, hurda toplayarak ekmek parasını kazanıyor. Boynundan çıkarmadığı radyosu ile hurda toplayan Özcan, gençlerin iş ayırmadan alın teriyle çalışması gerektiğini söyledi. Özcan, tasarruf yapılmadan krizin kaçınılmaz olduğuna vurgu yaptı.

Bir çok iş yaptığını belirten Özcan, "Hurda, topluyorum, eşya taşıma işi yapıyorum, çatı temizlemesine gidiyorum, çaycılık, garsonluk yapıyorum, ayrıca Bafra Öğretmenevi bulaşıkhanesinde çalışıyorum. Ekmeğimin peşinde koşuyorum. 6-7 tane iş yapıyorum. Herkes alın teriyle çalışmalı. Gençlerin ekmeğini bir şekilde kazanması gerekir. Kimse kimseye durup dururken ekmek parası vermiyor. Kriz var ama zamanında elindekinin değerini bilmezsen krize girersin. Tasarruf yapmak gerekir. Her bulduğunu harvurup harman savurmayacaksın. Hurda işinden günde 15-20-30 lira kazanıyorum" dedi.

Radyosunun yanında olmadığı zaman şarkı söylediğini ifade eden Özcan, "Şarkı, şiir, ilahi söylüyorum. Rap müziği seviyorum. Radyoyla geziyorum. Ama radyo olmadan da kendi kendime şarkı söylüyorum" diye konuştu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muzaffer kurt 2018-09-17 09:52:11

Yolun açık olsun kardeş. Herşey ğönlünce olsun

Avatar
Yalçın 2018-09-17 11:25:14

Helal olsun böyle insana..