banner388

Samsunlu genç avukat eski nişanlı tarafından öldürüldü

Memleketi Samsun'a yılbaşı tatili için gelip evine dönen genç avukat eski nişanlısı tarafından öldürüldü

Samsunlu genç avukat eski nişanlı tarafından öldürüldü

Memleketi Samsun'a yılbaşı tatili için gelip evine dönen genç avukat eski nişanlısı tarafından öldürüldü

11 Ocak 2022 Salı 18:50
Samsunlu genç avukat eski nişanlı tarafından öldürüldü

Dün akşam 2meydana gelen olayda, 29 yaşındaki Avukat Dilara Yıldız, eski nişanlısı Oktay Dönmez (29) tarafından yemek yediği kafede silahla vurularak öldürüldü. Zanlı olay yerinde gözaltına alınırken olayla ilgili detaylar da ortaya çıktı. 

EVİNE GİREREK DİLARA'YI BEKLEMİŞ

Dilara Yıldız, yılbaşı tatili için memleketi Samsun’a geldikten sonra İstanbul'da bulunan evine döndüğünde Oktay Dönmez’in içeride olduğunu gördü. Bir süre orada tartıştıktan sonra, Yıldız kendisini iyi hissetmediğini ve hastaneye gitmek istediğini söyleyerek evden çıkmalarını sağladı. Yıldız, yoldayken Dönmez’e acıktığını söyledi ve bir restorana gittiler o esnadaDilara Yıldız kız arkadaşı E.K.’ye mesaj atarak Dönmez’in silahının olduğunu ve kendisine zarar vereceğini söyleyerek yardım istedi. Bunun üzerine E.K.’nin eşi ve iki arkadaşı Yıldız ile Dönmez’in bulunduğu restorana geldi ve polise haber verdiler. Mekana gelen A.G., S.G. ve Ş.K. Dönmez’i ikna etmeye çalıştı ancak Dönmez, “Bu ikimizin arasındaki bir mesele. Siz karışmayın” dedi. Konuşma sürerken restoranın dışında bir polis aracı görüldü. Aracı gören Oktay Dönmez, “Bana kumpas mı kurdunuz?” diyerek tabancasını çıkardı ve iki el göğsüne bir el de başına ateş etti.

"KANINLA DUŞ ALDIRACAĞIM"

Dilara Yıldız'ın sosyal medyadan paylaştığı gönderi de zanlının daha önce de kendisini tehtit ettiği görüldü. Kendisine gelen mesajları sosyal medya hesabında paylaşan Yıldız, “Özür dileyerek paylaşmak ve buradan cevap vermek istiyorum.. Öncelikle bu yabancı kaynaklı numaradan yazınca şikayet etsem de bulunamam sanıyorsun, rahatsın ama nasıl bulunduğunu sana yaşatarak öğreteceğim.” ifadelerini kullanmıştı.

Acı haber: Tuzlada genç avukat Dilara Yıldız eski nişanlısı tarafından öldürüldü

O DA KADINA ŞİDDETE KARŞIYDI

Genç Avukat Yıldız'ın 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde paylaştığı gönderide, “Kadına yönelik her türlü şiddete hayır! Kadınlara fiziksel, sözsel ya da psikolojik olarak şiddet uygulamak insanlık suçudur. Bu çirkin suç; kültürel, dini ya da sosyal kılıflarla haklı gösterilemez” şeklinde tepki gösterdiği görüldü.

Kaynak: Hürriyet.com

Son Güncelleme: 11.01.2022 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2022-01-12 10:53:40

Üzüldüm. Kadınlar hala erkeklerin duygusunu anlamıyorsunuz. Çok umut vermeyin ayrılınca bu oluyor işte. Erkeğin yükü (üreme) vardır, bir kadına bağlandımı onu haşa ilah gibi sever tüm hayalleri o kadın olur. Erkek cinsi doğada robottur sürekli seçilmek için kadınlar tarafından kılıktan kılığa girer. Erkek cinsi kadının yan ürünüdür. Kadınlar lütfen dikkatli olun robotlara karşı.