banner388

Samsunlu gazeteciye hüzünlü veda

Samsun’un Bafra ilçesinde gazetecilik yapan Namık Azgın gözyaşlarıyla sonsuzluğa uğurlandı.

Samsunlu gazeteciye hüzünlü veda

Samsun’un Bafra ilçesinde gazetecilik yapan Namık Azgın gözyaşlarıyla sonsuzluğa uğurlandı.

20 Nisan 2017 Perşembe 18:31
Samsunlu gazeteciye hüzünlü veda

Samsun Haber- Samsun’a bağlı Bafra ilçesinde görevli olan gazeteci Namık Azgın dün akşam tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen gazeteci 44 yaşındaki Namık Azgın, tedavi altına alındığı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde dün akşam yaşamını yitirmişti.

Gözyaşlarıyla Sonsuzluğa Uğurlandı

Gazeteci Azgın’ın cenazesi, Bafra’da yer alan babaevinde helallik alındıktan sonra cenaze namazı kılınmak üzere Üçhanlar Mahallesi Camisi’ne götürüldü. Camide ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının sonrasında ise gazeteci Azgın’ın cenazesi mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Söz konusu cenazeye AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Belediye Başkanı Zihni Şahin, 19 Mayıs İlçe Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, meslektaşı ve çok sayıda seveni katılımda bulundu.

Farklı ajanslarda muhabir olarak da görev yapmış olan 2 çocuk babası Namık Azgın, uzun zamandır Bafra’da yerel bir gazetede yazı işleri müdürü görevini yapıyordu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.