banner388

Samsunlu futbolcularda maaş krizi

Samsun’da Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Çarşambasporlu oyuncular paralarını alamadıklarını iddia ettiler.

Samsunlu futbolcularda maaş krizi

Samsun’da Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Çarşambasporlu oyuncular paralarını alamadıklarını iddia ettiler.

01 Mayıs 2017 Pazartesi 20:19
Samsunlu futbolcularda maaş krizi

Samsun Haber- Samsun’da Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Çarşambasporlu oyuncular paralarını alamadıklarını iddia ettiler.

Çarşambasporlu futbolcular adına basın açıklamasını Çarşambasporlu futbolcu Emrah Sağıroğlu yaptı. Sağıroğlu yapmış olduğu açıklamada, "Sezon başı profesyonel ligde sözleşme olmadığı için herkesin alacağı, ’söz’ doğrultusunda gerçekleşmektedir. Sezon başında bütün takıma ayrı ayrı peşinatlar doğrultusunda senet imzalatılmıştır. Futbolcuların alacakları büyük bir gurur meselesi olmuştur. Aldığımız paralara gelince, anlaşılan paranın dışında hiç bir şey talep edilmemiştir. Herkes hakkını istemektedir. Sezonun son maçından önce yönetim bize gelerek; paralarımızı son maçtan sonra vereceklerini söylemiştir. Daha sonra yönetimin ’Haziran sonundan önce kimse para talep etmesin’ demesi üzerine futbolcular bir açıklama yapmak durumunda kalmıştır. Bunu duyan yönetim alacaklarımızı referandumdan sonraya bırakmıştır. Nisan’ın sonuna geldiğimizde alacaklarımızı talep etmemiz üzerine hiçbir dönüş olmamıştır. Bunun üzerine biz de bu gün işçilerin hakkı olan, kendimizin hakkı olan paramızı alabilmek için bu açıklamayı yaptık" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mete karayel 2017-05-02 07:24:18

Bu takıma iyi bir sponsor firma lazım.