banner388

Samsunlu doğaseverler kampta

Samsun'da bir grup doğa sever Turizm Haftası nedeniyle doğa kampı düzenledi.

Samsunlu doğaseverler kampta

Samsun'da bir grup doğa sever Turizm Haftası nedeniyle doğa kampı düzenledi.

17 Nisan 2018 Salı 16:37
Samsunlu doğaseverler kampta

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesine 65 kilometre uzaklıkta olan Başaran Mahallesi Tependeliği mevkisine Bafra Bisikletliler Derneği Temsilciliği Turizm Haftası nedeniyle kamp düzenledi.

Doğa Haftası nedeniyle gerçekleştirilen kampta çeşitli etkinlikler düzenlenerek Hayat Mağarası'na gezi düzenlendi.

Kamp liderleri Volkan Karaman, Tevfik Soruklu, Tayfun Sağlam ve Fatih Oğuz, katılımcılara doğada neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgi verdi. Kamp alanında bulunan Tependeliği ismi verilen bölgenin zirvesine çıkarak Türk bayrağı asıldı.

Bisikletliler Derneği Bafra Temsilcisi Hülya Yangın Ertekin, "Her ay Bafra’nın çeşitli bölgelerinde doğa kampı düzenliyoruz. 15-22 nisan 2018 Turizm Haftası dolayısıyla Başaran Köyü Tependeliği mevkisini seçtik. Birçok Bafralı buraları bilmemekte. 65 km uzaklıkta olan bu bölgemiz çok eski yerleşim yeri. Amacımız tarihi ve kültürel değerlerimizi göz önüne sererek farkındalığı artırmak. Bölgemizde çok değerli bilinen ve hala ortaya çıkmayan kültürel varlıklar var. Bu doğa kampımızda bizlere lojistik destek veren Bafra Belediyesi ne ve güvenliğimizi sağlayan Kolay Jandarma Komutanlığına teşekkür ediyorum" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.