banner388

Samsun’da Zafer Bayramı etkinlikleri

Samsun’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın etkinlikleri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlendi.

Samsun’da Zafer Bayramı etkinlikleri

Samsun’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın etkinlikleri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlendi.

30 Ağustos 2018 Perşembe 13:22
Samsun’da Zafer Bayramı etkinlikleri

Samsun haber - Samsun'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında  Cumhuriyet Meydanı’nda etkinlikler düzenlendi. Tören aracına binen Samsun Valisi Osman Kaymak, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin vatandaşları selamladı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunduğu sırada vatandaşlar araçlarını durdurup saygı duruşunda bulundu.


Öğretmen Yarbay Baha Mutlu Aydın törende konuşma yaparken Gazi Mehmet Yüksel 'Bu Vatan Benim', Emircan İspirli ‘Şanlı Millet’, Amine Toprak ’30 Ağustos’ ve Beyza Ünsal ‘Asker Koşması’ adlı şiirleri okudu. 


İlkadım Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından verilen konser ve halk oyunları ekipleri tarafından yapılan Roman havası gösterisi büyük alkış topladı. Garnizon Komutanlığı Bandosu da konser verdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ise daha sonra tören geçişi ile sona erdi. Törene ayrıca Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve amirleri, askeri ve mülki erkanla vatandaşlar katıldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2018-08-30 15:15:46

Konserde "çırpınırdı karadeniz"i söyleyen solistin sesi çok güzeldi. İlk kez bu kadar güzel dinledim bu türküyü. Solistin ismini bilen yazarsa sevinirim.