banner388

Samsun’da yaşanan ulaşım sorunları ele alındı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Samsun'da yaşanan ulaşım sorunları ele alındı.

Samsun’da yaşanan ulaşım sorunları ele alındı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Samsun'da yaşanan ulaşım sorunları ele alındı.

07 Kasım 2017 Salı 17:16
Samsun’da yaşanan ulaşım sorunları ele alındı

Samsun haber - Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu(TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret etti. Ziyarette TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, Üniversite Dolmuşçular Kooperatifi Başkan Yardımcısı Hasan Akyüz ve Samsun Kurupelit Fakülte Dolmuşları Dernek Başkanı Mustafa Bircan'da bulundu.


Bilgiç ve Apaydın Samsun'da yaşanan ulaşım sorunlarını ele alırken şoförlerin OMÜ Sürekli Eğitim Merkezinde eğitim görebilecekleri konusu ele alındı.

Son Güncelleme: 07.11.2017 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ulaşım 2017-11-07 21:24:50

Parkomatları kaldırın önce.

Avatar
sefer 2017-11-07 17:46:59

tranvay seferlerini arttırmadıkça samsun ulaşımı her zaman felç olmaya mahkum kalacak. daha fazla tranvaya ihtiyaç var gözlük mü verilmesi lazım görmiyenler için ?

Avatar
blgmr 2017-11-08 11:06:44

su ekspres seferlerını artırın mılletı balık isitifi yapmaktan vazgecın nefes alamıyoruz sabah otobuslerde ayıptır

Avatar
Ziya KUL 2017-11-08 09:19:28

Ulaşım sorununu ele almak size mi kaldı?Bu sorunun başmimarı yzy olmadan toplantı mı olurmuş?Gecesi gündüzü Samsun olan başkan ortalıkta yok.Garibanın mevlidi olunca ortalıkta gözükmez, ünlü işadamının mevlidinde en ön safta yerini alır.Yusuf Ziya samsunhaber.comun habere koyduğu fotoğraftaki otobüs nereye gidiyor?Okuyabiliyor musun?Havaalanından Samsuna gelenler balkonlardaki donları atletleri görüyor diye utanıyorsun da sana bağlı otobüslerin acı halini neden görmüyor ve çözüm bulmuyorsun?

Avatar
KAAN TÜRK 2017-11-08 09:25:52

Raylı sistem şehrin içerisine girmedikçe bu iş olmaz. 100. Yıl Bulvarından veya daha yukarıdan 1 ray hattı daha geçmeli. Hat dolmuşları da daha yukarı mahallelere kaydırılabilir. Hatta 1 tanesi Atakum tarafına kaydırılabilir.