banner388

Samsun’da tarım için büyük bir adım daha

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kurulan Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği'ne katıldı.

Samsun’da tarım için büyük bir adım daha

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kurulan Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği'ne katıldı.

09 Ocak 2018 Salı 11:49
Samsun’da tarım için büyük bir adım daha

Samsun haber - Tarım alanındaki yatırım ve destekleriyle ön plana çıkan Samsun Büyükşehir Belediyesi, kurulan Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği'ne katıldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 18 Büyükşehir Belediyesi ile kurucusu olduğu Uluslararası Tarım Şehirleri Birliğinin (Agricities) genel kurul kararını imzaladı. Başkan Yılmaz, birliğin tarım alanında dayanışma ve yardımlaşmayı ön planda tutacağını vurguladı.

Samsun’un yanı sıra Denizli, Antalya, Balıkesir, Bursa, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Ordu, Sakarya, Şanlıurfa ve Trabzon illeri Uluslararası Tarım Şehirleri Birliğinin kurucu üyeliğini üstleniyor.


 

Son Güncelleme: 10.01.2018 09:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Engin baş 2018-01-09 11:59:08

40 yasindayim ilkokulda carsamba ve bafra ovalarinin ne kadar buyu ve verimli oldugunu ogrendik.

Avatar
Engin baş 2018-01-09 12:00:55

40 yasindayim carsamba ve bafra ovalarinin Turkiyenin tarim ihtiyacininin buyuk bir bolumunu kardilicak topraklar oldugunu ilkokul cografya dersinde ogrendik ama basiretsiz yöneticiler yol boyamakla ve parkla ilgilendi yazik