banner388

Samsun’da sağanak yağış uyarısı

Samsun’da Cuma ve Cumartesi günü sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Samsun’da sağanak yağış uyarısı

Samsun’da Cuma ve Cumartesi günü sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

05 Haziran 2017 Pazartesi 14:50
Samsun’da sağanak yağış uyarısı

Samsun haber - Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, 1 haftalık hava durumuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. 


Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada (BTUM) “Bölgemizde yarın (Salı) iç kesimler (Çorum, Amasya, Tokat) ile Kastamonu çevrelerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak geçişler görüldükten sonra Cuma gününe kadar önemli bir yağış beklenmemekte ve havanın genel olarak parçalı bulutlu geçeceği tahmin edilmektedir. Cuma ve Cumartesi günleri ise bölge genelinin yeniden sağanak ve gök gürültülü sağanak geçişlere maruz kalacağı bekleniyor. Görülecek bu yağışların mevsim itibariyle genellikle öğle saatlerinden sonra gerçekleşmesi beklenmekte ve şu anki verilerimize göre bu yağışlardan dolayı bir olumsuzluk beklemiyoruz” denildi.
    

Hava sıcaklarının Cuma gününe kadar 3 ila 5 derece arasında artması beklenirken Cuma Gününden sonra 1 ila 3 derece düşmesi bekleniyor.


Kaynak: Samsunhaber.com
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.