banner388

Samsun’da öğrenci servisi dehşet saçtı

Samsun’un İlkadım ilçesinde dün gece öğrenci servisi şoförü, direksiyon hakimiyetini kaybedince yol üzerinde bulunan araçlara çarptı, refüjdeki ağaçları yıktı. 

Samsun’da öğrenci servisi dehşet saçtı

Samsun’un İlkadım ilçesinde dün gece öğrenci servisi şoförü, direksiyon hakimiyetini kaybedince yol üzerinde bulunan araçlara çarptı, refüjdeki ağaçları yıktı. 

22 Nisan 2017 Cumartesi 10:03

Samsun Haber - Samsun’un İlkadım ilçesinde 2’nci Bulvar Yolunda dün gece saatlerinde meydana gelen kaza, büyük panik yarattı. Öğrenci servisi şoförü, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Servis aracını kullanan şoför, yol kenarında bulunan araçlara çarptı, refüjdeki ağaçları da yıktı. 

Necatibey İlkokulu önünde meydan gelen kazada 55 C 0549 plakalı öğrenci servis minibüsü, park halindeki 3 otomobile çarptı, hızını alamadı sonra da refüjde bulunan ağaçları yerinden sökerek metrelerce ilerledi, sonrada  yolun sonunda park halinde bulunan 2 araca çarparak güçlükle durabildi.

Gürültüyü duyan, araçları hasar gören vatandaşlar kazayı yapan şoföre, tepki gösterdi, kazayı cep telefonuyla kaydederek anlatan Savaş Kiraz, “Çocuklarımızı bu servis şoförlerine mi emanet ediyoruz?”  dedi. Kazada 5 araçta maddi hasar meydana gelirken, olay yerine gelen polis ekipleri kazayı yapan öğrenci servis aracı şoförünü gözaltına aldı.

Son Güncelleme: 22.04.2017 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
saadet 2017-04-22 12:40:42

alkollü arac kullanmak cinayettir, avrupada olsa sigorta kesinlikle kazanin masraflarinin alayini söförden alir bir daha ehliyet alamaz ve hayati biter. bizde ise ögrenci emanet etmeye devam, essege bile bindirmezler bu adami baska yerde

Avatar
Hüseyin 2017-04-22 15:24:15

Ben de servis şöförüyüm evet bu olay oldu ama bu adamı iyi tanırım alkol kullanmıyor