banner388

Samsun’da Nöbet Devam Ediyor

Samsun halkı yaşanan darbe olayından sonra uzun süredir Cumhuriyet meydanını boş bırakmayıp demokrasi nöbetine devam ediyor.

Samsun’da Nöbet Devam Ediyor

Samsun halkı yaşanan darbe olayından sonra uzun süredir Cumhuriyet meydanını boş bırakmayıp demokrasi nöbetine devam ediyor.

21 Temmuz 2016 Perşembe 09:27
Samsun’da Nöbet Devam Ediyor

Yaşanan darbe olayından sonra sokağa çıkan halk cuntaya karşı savaş yapan insanlar tam 6 gündür meydanı boş bırakmıyorlar. Samsun’da yapılan demokrasi nöbetinin şuan 6. gününde de insanlar bayraklar eşliğinde ve pankart açarak darbe olayını protesto ettiler. Meydanlarda sabahlayan insanlar, gelişmelerden haberdar olmak için meydanda bulunan dev ekrandan izleyerek bilgi alırken aralar da Kur’an - i Kerim tilavetide dinlendi.







Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine darbe gecesi bölgelere giden insanlar darbe girişiminin engellendiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Halkımıza göstermiş oldukları sağduyudan solayı teşekkür ederim. Bu olayda MHP’lisi, AK Parti’lisi CHP’lisi bütün partilerden insanlar bir oldular. Halkımız vatanına, milletine, bayrağına sahip olmak amacı ile toplandılar. Olaylardan sonra herşey düzeldi. Nerede ise 6 gündür meydanlardayız. Nöbetimiz devam etmekte. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi nöbete devam. Cumhurbaşkanımız ne zaman bitti derse o zaman bitecek. Gündüzleri işlerimizi aksatmadan devam edip, sabaha kadar da nöbet tutuyoruz. Başkomutanımız tamamdır dediğinde bırakacağız” dedi. 
Gerekirse eğer canını bile verebilecek vatandaşlar da olay ardından ortalık durulana kadar nöbete devam edeceklerini belirttiler.

Son Güncelleme: 21.07.2016 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.