banner388

Samsun’da flaş FETÖ gelişmesi

Samsun’da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında yargı karşısına çıkan 5'u tutuklu 31 öğretmen hakkında karar verildi.

Samsun’da flaş FETÖ gelişmesi

Samsun’da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında yargı karşısına çıkan 5'u tutuklu 31 öğretmen hakkında karar verildi.

15 Şubat 2018 Perşembe 21:17
Samsun’da flaş FETÖ gelişmesi

Samsun Haber - Samsun’da başlatılan FETÖ/PYD soruşturması kapsamında Vezirköprü’de öğretmenlik yapan ve soruşturma kapsamında meslekten ihraç edilen 5'u tutuklu 31 öğretmen hakkında hakim karar açıkladı.

TAHLİYE EDİLDİ

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen davada, tutuklu öğretmenlerden Muhammed K., Muharrem Y. ve Taner Ç. 6 yıl 9'ar ay, İlker Z. ve Cuma K. 6 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırılarak tutukluluk süreleri göz önünde bulundurularak yurt dışına çıkış yasağı getirilip tahliyelerine karar verildi.

CEZALARI ERTELENDİ

Tutuksuz yargılanan Tuncay D. ve Levent G. 6 yıl 3'er ay, Abdullah K., Hasan Y. ve Kazım K., 2 yıl 1'er ay hapis cezasına çarptırıldı. Necmi Ç. ve Turan Ö. 1 yıl 10 ay 15'er gün hapis cezasına çarptırılarak cezaları hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına (HGB) karar verilerek ertelendi. Bahtiyar B., Hasan T., Hüseyin S., Lütfi D., Musa Ü., Rahman Fazıl B., Mevlüt Y. 1 yıl 6 ay 22'şer gün hapis cezasına çarptırılarak HGB kararı verilerek cezaları ertelendi.
Cengiz E., Ercan B., Ercan B., Halil T., Harun K., Köksal İ., Mustafa K., Recep K., Rüşan D., Salih G., Salih K. ve Selahattin H. ise beraat etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2018-02-16 11:39:09

neden beraat... bu adamlar değil mi bize bu günleri yaşatan... bunlar değil mi FETÖ denilen örgüte destek veren... HAKİM bey veya HAKİME hanım neden beraat... bunlar aramıza tekrar dönmesin... Eğer FETÖ amacına ulaşsaydı ki çok şükür böyle bir durum olmadı, bizim onlara tanıdığımız toleransı onlar bize tanımayacaktı...

Avatar
Sulfet 2018-02-16 14:32:09

Duyarlı kardeşim bu öğretmen arkadaşların iddialarını okudun mu dinledin mi neden beraat verdiniz dersin su mübarek Cuma gununda bu beraat alan kimseler silahmi almış tank mi kullanmış veya TBMM yi mi vurmuş banka sendika rıza çerçevesinde sohbet gitmiş gelmis