banner388

Samsun’da feci kaza: 1 ölü 5 yaralı

Samsun’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı.

Samsun’da feci kaza: 1 ölü 5 yaralı

Samsun’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı.

25 Nisan 2017 Salı 18:02

Samsun HaberKaza, Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ş.V.yönetimindeki 06 FF 7855 plakalı otomobil, Atatürk Bulvarı üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan bir araca ve daha sonra da Özel Harekat Polisi Emre Bağcı’ya ait 55 EB 017 plakalı motosiklete çarparak, bir kafenin sundurma alanından içeri girdi. Çarpmanın etkisiyle kafenin içerisine giren araç yol kenarında bekleyen Ozan Utku Taşkın, motor sürücüsü Özel Harekat Polisi Emre Bağcı, kafe içerisinde bulunan müşteri Muhammet Emre Kefelioğlu (24) ve araç içerisinde bulunan sürücü Ş. V. ile çocukları T. U. V. (11) ve T. V. (9) yaralandı. Yaralılar çevrede bulunan özel hastaneler ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Aciline kaldırıldı.

Yaralılardan OMÜ’ye kaldırılan Ozan Utku Taşkın hayatını kaybederken, diğer 5 yaralının tedavileri devam ediyor.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 26.04.2017 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 2017-04-25 19:31:12

kardeşim ben hepderim bunlara ehliyeti 2 3 senede verin hepsi paniiikkkkkk bizi feto öldüremedi bunlar öldürece

Avatar
emin karagüzel 2017-04-25 19:37:40

Allah cc bayan sürücülerin şerrinden muhafaza etsin, 3 şeritli anayolda son model aracın hakimiyeti kaybetmesi çok komik, resmen cinayet bu.