banner388

Samsun’da dilenci operasyonu

Samsun’da dilenci operasyonları yapıldı. Faaliyetler sonucunda dilencilerin üzerinden çıkan para şaşırttı

Samsun’da dilenci operasyonu

Samsun’da dilenci operasyonları yapıldı. Faaliyetler sonucunda dilencilerin üzerinden çıkan para şaşırttı

12 Mayıs 2017 Cuma 15:58
Samsun’da dilenci operasyonu

Samsun Haber - Samsun’da dilenciler operasyonu yapıldı. Operasyona Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, İlkadım Zabıta ekipleri ve Samsun İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü beraber katıldı.

Aniden baskın düzenlendi

Bugün Cuma olması nedeniyle görevliler tarafından cami önlerine eş zamanlı olarak baskınlar düzenlendi. Camileri ve çevrelerini mesken tutan dilenciler zabıta ve polis ekipleri tarafından bir bir yakalandı. 

Dilencilerin üzerinden çıkan para şaşırttı

Dilenciliği sadece büyükler değil çocuklarına yaptıranlarda vardı. Baskın anında çok sayıda çocuk korkuya kapılarak gözyaşlarına boğuldu. Yakalanan dilenciler sonrasında Samsun Büyükşehir Belediyesi Toplama Merkezi’ne getirildi. Gözaltına alınan dilencilere Kbahatlar Kanunu çerçevesinde 109’ar TL para cezası kesildi. Dilencilerin üzerinden çıkan para ise yaklaşık olarak 1000 TL para çıktığı öğrenildi
 

Son Güncelleme: 12.05.2017 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin karagüzel 2017-05-13 09:12:07

Sık sık yapın bu operasyonlari