banner388

Samsun’da BT Alanının En Büyük Uluslararası Eğitim Merkezlerinden Biri Açılıyor 

Çok Yakında, 2024 yılın Nisan ayında Nova Bilgisayar Akademisi Samsun’da öğrencilerine kapılarını açıyor. 

Samsun’da BT Alanının En Büyük Uluslararası Eğitim Merkezlerinden Biri Açılıyor 

Çok Yakında, 2024 yılın Nisan ayında Nova Bilgisayar Akademisi Samsun’da öğrencilerine kapılarını açıyor. 

21 Mart 2024 Perşembe 10:24
Samsun’da BT Alanının En Büyük Uluslararası Eğitim Merkezlerinden Biri Açılıyor 

1 ile 2,5 yıl gibi kısa süre içinde BT teknoloji alanında talep edilen mesleği elde etmek oldukça gerçek. İş Arama, Kişisel Gelişim, Finansal Özgürlük, Çocuklarımızın geleceği için geniş fırsatlar sunma isteği - işte her yaş grubundaki insanları Nova Akademiye getiren unsurlar. 

Ve bu hiç şaşırtıcı değil: BT uzmanları hiç bir zaman işsiz kalmıyorlar. «İş Dünyası» portalına göre, 2022 yılın yaz mevsiminde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) bu alanda iş gücünün yetersiz olduğunu duyurdu. Kurumun uyarısı: Durumun daha da kötüye gittiğini, 5 yıl sonra genç uzmanların açığı en az ikiye katlanacağını. 2027 yılında Türkiye’de 2 milyon Bilgi Teknoloji (BT) uzmanının yetersiz olacağını duyurdu. BT alanının en güzel yanlarından biri Türkiye’deki yerli şirketler veya yurt dışındaki yabancı şirketler ile evinizden çıkmadan dünya standartlarında maaş alarak çalışabilirsiniz. Bu yüzden Nova Akademinin Türkiye genelinde çok sayıda öğrenicisi bulunmakta. 

«Nova Bilgisayara Akademisi» öğrencilerine neler sunuyor: 

- NOVA AKADEMİ- Geleceğin eğitimi ilkeleri üzerine inşa edilmiş, eşsiz bir eğitim kurumudur. Burada gereksiz dersler yoktur - sadece iş, okul ve girişim için gereken dersler işlenir. BT uzmanları için sektörün talep ettiği gereksinimleri dikkatle analiz ediyoruz, çocukların ve ebeveynlerin kariyer rehberliğini yapıyoruz ve eğitim programına sadece güncel bilgileri dahil ediyoruz. 

Eğitimlerimiz sadece pratik görevlere dayanmaktadır. Öğrenciler çeşitli meseleler üzerinde çalışarak, zamanlarının %100'ünü pratik yaparak geçirirler. Öğretmenlerimiz BT alanında tecrübe edinmiş ve profesyonelleşmiş öğreticilerdir. Kendi tecrübelerini aktarırlar ve kitaplarda yazılmayanları öğretirler. Her öğrenciye modern eğitim materyalleri sağlanmaktadır: kitaplar, pratik örnekler, video dersleri, kendi kendini kontrol etme testleri, böylece öğrenci herhangi bir nedenle derslere katılamadığında bile öğrenme süreci sistemsel olarak devam edecektir. Nova Bilgisayar Akademisi'nde tam zamanlı eğitime ek olarak uzaktan eğitim sınıfları da bulunmaktadır. 

Nova Bilgisayar Akademisinin dünya genelinde 198 şubesi bulunmaktadır bu nedenle eğitim kalitesi ve öğretim yaklaşımı en büyük Uluslararası Eğitim Merkezi statüsüne uygundur. Eğitim programlarımız dünyanın önde gelen - Microsoft, Cisco, Autodesk gibi şirketlerinden yetkili kurslar içermektedir ve buda öğrencilerimize eğitim sürecinde uluslararası sertifikalara sahip olmasını imkan tanıyor. Ve mezun olduktan sonra uluslararası standartta bir diploma verilir. 

Şimdi Yetişkinler için Aşağıdaki Uzmanlık Alanlarında Eğitim Alabilirsiniz: 

Yazılım Geliştirme 

Python Yazılım Dili 

Web Geliştirme (Full-Stack) 

Ağ ve Siber Güvenlik 

İnternet Pazarlama 

Özgüvenli ve parlak bir gelecek için BT alanında daha 20’den fazla uzmanlık eğitimleri alabilirsiniz. 

9-14 yaş aralığındaki çocuklar için ise Cenevre'deki BM uluslararası zirvesinde "İnsan Potansiyeli Yaratma" kategorisinde dünyanın en iyisi olarak kabul edilen «Küçük Bilgisayar Akademisi» eğitim programımız vardır. BT alanında kapsamlı bir eğitim programı olup aşağıdaki ilkelere göre inşa edilmiştir: proje yaklaşımlı, basitten karmaşığa ve derslerin sürekliliği. 

Küçük Bilgisayar Akademisi'nde profesyonel öğretmenler çocuklarınıza kod yazmayı, web siteleri oluşturmayı, kendi bilgisayar oyunlarını geliştirmeyi, 3D yazıcıyla çalışmayı, robotik kodlamayı, karakter animasyonları, internette güvenli bir şekilde gezinmeyi ve çok daha fazlasını öğretecektirler. Edindiği bilgilerle çocuğunuz gelecekteki mesleğini bilinçli bir şekilde seçmesine ve kişisel gelişiminde yaşıtlarının önüne geçmesine yardımcı olacaktır. 

Akademinin deneme derslerine katılarak çocuklarınızı farklı BT disiplinleri ile tanıştırabilirsiniz, ebeveynler olarak çocuğunuz hangi şartlarda ders işleyeceklerini ve detaylı ders programlarını öğrenebilirsiniz, profesyonel öğretmen kadromuz ile çocuğunuzun yakın gelecekteki temel eğitim programlarını ve onların perspektiflerini konuşabilirsiniz 

Bu etkinliğe ilk katılanlardan biri olmak için Akademinin web sitesindeki iletişim formunu doldurun. Nova Bilgisayar Akademisi kapılarını açar açmaz sizi kesinlikle ziyarete davet edecektir. 

İletişim Bilgileri: 

Tel: 0 (545) 326 5855 

E-posta: samsun@nova-academy.io 

Adres: Yenimahalle, 3210. Sk. No:2/A, 55270 Atakum/Samsun 

     

Son Güncelleme: 21.03.2024 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.