banner388

Samsun’da bin 700 öğrenciye yardım

Samsun’un Çarşamba ilçesinde ihtiyaç sahibi bin 700 öğrenciye yardım yapıldı.

Samsun’da bin 700 öğrenciye yardım

Samsun’un Çarşamba ilçesinde ihtiyaç sahibi bin 700 öğrenciye yardım yapıldı.

26 Aralık 2017 Salı 17:29
Samsun’da bin 700 öğrenciye yardım

Samsun haber - Samsun’un Çarşamba ilçesinde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere Çarşamba Ticaret Borsası tarafından ayakkabı ve bot hediye edildi.


İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından daha önce belirlenen bin 700 öğrenciye yapılan yardımların dağıtım törenine Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Atsan ile Genel Sekreter Eftal Yetimoğlu katıldı.

“YAVRULARIMIZ SICAK KALSIN”

Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz yaptığı açıklamada, “İlçemizde maalesef maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimiz var. Kış mevsiminin başlamasıyla birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ile beraber Borsa olarak kendi katkılarımızı da ekleyerek bu yavrularımızın sıcak kalmaları için ayakkabı ve bot yardımında bulunduk. Dağıtımda öğrencilerimizin rencide olmaması için yardım poşetleri okullara gidildiğinde ve okullardan gelindiğinde müdürlerimiz ile öğretmenlerimize teslim edildi.  Hocalarımızda ayakkabıları kız ve erkek öğrenci çocuklarımıza daha sonra teslim ettiler” dedi.

Son Güncelleme: 26.12.2017 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gizli 2017-12-27 09:06:47

reklam vermeseniz verdiğiniz öğrenci vermediğiniz öğrenci vardır illaki gözü yada arkadaşlarının yanında rencide olmasın birisöylemsse birisöyler ark.nın sağ elin verdiğini sol el görmeyecek demişler

Avatar
KAAN TÜRK 2017-12-27 09:17:23

Bizim çocuklarımızdan gerçekten çok mağdur durumda olanlar var. Ülkenin kaynakları son yıllarda hep yabancılara gitti. Birçoğu mağdur durumdan çıktı keyif çatar duruma geldi.

Avatar
qwerty 2017-12-27 13:07:55

baştan aşağıya yanlış. yardım böyle reklamla yapılmaz.