banner388

Samsun’da bıçaklı kavga: 4 yaralı

Gece yarısı sokak ortasında çıkan bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı.

Samsun’da bıçaklı kavga: 4 yaralı

Gece yarısı sokak ortasında çıkan bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı.

19 Temmuz 2023 Çarşamba 10:12
Samsun’da bıçaklı kavga: 4 yaralı

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi'nde gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kavgada bıçaklı saldırıya uğrayan Halim A., Orçun M. ve 17 yaşındaki Y.K. çeşitli yerlerinden yaralandılar. Bu sırada kavgayı ayırmak isteyen kahvehane sahibi Ali A. da bıçakla yaralandı. Yaralılardan Halim A., Orçun M. ve Y.K. ambulansla Gazi Devlet Hastanesine, Ali A. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi atına alındı.

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Barosu ekipleri bıçaklı yaralama olayını yaptığı ileri sürülen H.P.'yi yakalayarak Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim etti. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunhaberKavga
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.