banner388

Samsun’da Beyaz Eşyanın Yeni Adresi

Beyaz eşyada artık bir dünya markası olan Arçelik’in Samsun’un Canik ilçesinde yeni bir konsept mağazası açıldı.

Samsun’da Beyaz Eşyanın Yeni Adresi

Beyaz eşyada artık bir dünya markası olan Arçelik’in Samsun’un Canik ilçesinde yeni bir konsept mağazası açıldı.

07 Nisan 2018 Cumartesi 19:07

Bir Dünya markası olan Arçelik’in Samsun’un Canik ilçesinde yeni bir konsept mağazası açıldı. 2012 yılında biraraya gelen Ercan Serçe, Murat Köse ve Ahmet Kapucu, gıda ve orman ürünleri sektöründen sonra beyaz eşya sektörüne de geçiş yaptılar. 6 yıl gibi kısa bir sürede 3 şirket kurup, 60'a yakın kişiye ekmek kapısı olmayı başaran bu 3 arkadaş, Canik ilçesinde Arçelik bayisi açtılar. Açılışa Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Çarşamba Ticaret Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Arçelik Ankara Bölge Müdürü Kayhan Cevher ve Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz de katıldı.

“Samsun’da yer almak istedik”

Açılışta konuşan Arçelik Ankara Bölge Müdürü Kayhan Cevher, “Koç Grubunun Amiral gemisi Arçelik artık dünya liginde daha doğrusu şampiyonlar liginde birinci ve ikinci sıraları kovalamakla meşgul. Bizde bu yeni konsept mağazamızla Samsun’da yer almak istedik. Yeni konsept mağazaların dünya çapında ilk 250 mağaza bayiliği içerisinde yer alabilmek için oluşturmuş olduğumuz bu yeni konsept mağazalar İstanbul, Ankara’dan sonrada Samsun’da gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

 

“Kardeşlerimi tebrik ediyorum”

Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz ise, “Bugün değerli kardeşimiz Ahmet, Murat ve Ercan yıllardır devam ettirdikleri ortaklıklarını başka bir sektörde sürdürme kararı aldılar. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Bizim inancımıza göre Hz. Peygamberin ifadesiyle kazancın onda dokuzu ticarettedir ve geri kalanı da cesarettedir. Ben cesaretle yola çıktıkları için kardeşlerimi tebrik ediyorum” diye konuştu.

“Samsun, uluslararası bir şehirdi”

Ticaretin kalbinin Samsun’da attığını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Ticaret şehirlerin önemli aksiyon alanlarıdır. Şehirlerin kalbi ticarettir. Biz ticarete şehircilik açısından baktığımızda önem veriyoruz. Tarih boyunca bu şehir yani Samsun şehri Anadolu’nun ticarette kalbi olmuştur.  Sadece Karadeniz’in başkenti olmamıştır. Tarih boyunca baktığımızda bu şehir 1940’lara kadar uluslararası şehir olmuş ve Samsun sadece şehircilikte değil ticarette önemli uluslararası bir şehirdi” diye ifade etti.

“İstihdam oluşturduk”

ART-SAM Gıda şirket ortaklarından Murat Köse, “Bünyemizde toplam 3 tane şirket var. ART-SAM Gıda, ER-SAM Gıda ve Samsun Palet Orman Ürünleri olarak Samsun’da ortalama 60 kişiye istihdam sağlayan bir yapı oluşturduk. Canik ilçesinde Arçelik Bayisinin olmadığını düşünerek buraya böyle bir yatırım yapma kararı aldık. İnşallah Allah hayırlı uğurlu eder. 2012 yılında 3’ümüz bir araya gelerek ortak kendimize ait bir şirket kurmak istedik. 6 yılın sonunda 3 şirket kurup 60 kişiye istihdam sağladık” şeklinde ifade etti.

Açılışa özel hediyeler

Bugün açılışı gerçekleştirilen ART-SAM Gıda Arçelik Bayisi açılışa özel kampanya yaptı. Arçelik’ten yapacağınız her 750 TL ve üzeri alışverişlerinizde süpürge, çay makinesi, blender seti, buharlı ütü yada Grundig kişisel bakım ürünlerinden seçtiğiniz biri hediye.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 09.04.2018 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.