banner388

Samsun'da bayrak yürüyüşü yapılacak

Samsun'da 19 Mayıs 1919 tarihinde dev bayrak yürüyüşü yapılacak.

Samsun'da bayrak yürüyüşü yapılacak

Samsun'da 19 Mayıs 1919 tarihinde dev bayrak yürüyüşü yapılacak.

15 Mayıs 2017 Pazartesi 12:07
Samsun'da bayrak yürüyüşü yapılacak

Samsun haber - Samsun'da her yıl 19 Mayıs tarihinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Gençlik Bayrak Yürüyüşü" bu yılda yapılacak. 19 Mayıs 1919 anısına yapılan yürüyüşte 1919 metre uzunlukta ki bayrak yürüyüşüne 20 bine yakın Samsunlu vatandaşın katılması bekleniyor. 2016 yılında yapılan Gençlik Bayrak Yürüyüşü'ne Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın talimatıyla düzenlenen yürüyüşe K Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, ilçe belediye başkanları da katılmıştı. 


Cumhuriyet Caddesi'nden başlayacak olan yürüyüşe Lise Caddesi, İstiklal Caddesi ve 19 Mayıs Bulvarı’nda devam ederek Cumhuriyet Meydanı’nda son bulması bekleniyor. Öte yandan yürüyüşe Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılması bekleniyor.
 

Son Güncelleme: 15.05.2017 12:11
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaber1919
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.