banner388

Samsun’da aranan dolandırıcılar yakalandı

Samsun’da aranan telefon dolandırıcılarının yakalandığı açıklandı.

Samsun’da aranan dolandırıcılar yakalandı

Samsun’da aranan telefon dolandırıcılarının yakalandığı açıklandı.

28 Aralık 2017 Perşembe 17:01
Samsun’da aranan dolandırıcılar yakalandı

Samsun haber - Samsun Valiliği yaptığı yazılı açıklamada, İlkadım ilçesinde bir kişi telefonla dolandırdığı iddia edilen dolandırıcıların yakalandığını duyurdu.

İlkadım ilçesinde yaşayan S.Ö. ve M.Ö. isimli vatandaşların ev telefonunu arayarak kendisini polis olarak tanıtan şahsın, “senin kimliğin kuyumcu soygununda kullanılmış, şu anda operasyon yapıyoruz, kuyumcu soygununu yapan şahısları yakaladık, kuyumcu soygunundaki altınlarla senin evindeki altın ve paralarla karşılaştıracağız eve polis göndereceğim, altın ve paraları göndereceğim polise teslim et” dediği öğrenildi.

M.Ö ise kendisini polis olarak tanıtan ve eve gelen şahsa 4.500 TL ile iki adet 30 gram ağırlığında altın bileziği verdikten sonra dolandırıldığını anlayarak polis ekiplerine ihbar bulundu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında yapılan hummalı çalışmayla Ç.B ve B.K isimli dolandırıcılık zanlıları yakalandı. M.Ö’ye ise 8.710 TL teslim edildi.
 

Son Güncelleme: 29.12.2017 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.