banner388

Samsun’da 1 kişi gözaltına alındı

Polis ekiplerinin düzenlemiş olduğu operasyonda bir kişi gözaltına alındı.

Samsun’da 1 kişi gözaltına alındı

Polis ekiplerinin düzenlemiş olduğu operasyonda bir kişi gözaltına alındı.

27 Temmuz 2017 Perşembe 17:20
Samsun’da 1 kişi gözaltına alındı

Samsun Haber - Samsun polisinin uyuşturucuyla mücadele kapsamında kent genelinde koordineli çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Emniyet bir yandan uyuşturucuyla mücadelede zararlı anlatan çalışmalarda bulunurken bir yandan da her türlü istihbaratı, bilgiyi değerlendiren operasyonlarda bulunuyor.

Önce gözaltı sonra serbest bırakıldı

Bu anlamda yapılan operasyonlardan biri de Samsun’un 19 Mayıs ilçesi Yukarı Engiz Mahallesi’nde bir eve yapıldı. Gerçekleştirilen operasyonda 1 kilo 40 gram esrar maddesi ile 39 kök Hint keneviri ele geçirildi. Olayla ilgili ise 1 kişi polis tarafından gözaltına alındı. 

Şahsın Samsun Emniyet Müdürlüğü’ndeki  işlemlerinin ardından Bafra Adliyesi’ne sevki gerçekleştirildi.  Nöbetçi mahkemede ifadesi alındıktan sonra ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


 

Son Güncelleme: 27.07.2017 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.