banner388

Samsun yeni hastanesine kavuşuyor

Samsun’un ilk özel hastanesi olan Büyük Anadolu Hastaneleri yeni hizmet binasına taşındı.

Samsun yeni hastanesine kavuşuyor

Samsun’un ilk özel hastanesi olan Büyük Anadolu Hastaneleri yeni hizmet binasına taşındı.

24 Temmuz 2019 Çarşamba 19:59

“Sağlık Kenti Samsun”, 150 yataklı son teknoloji ile donatılmış özel bir hastaneye daha kavuşuyor. Samsun İstiklal Caddesi’nde bulunan binasını, İstasyon Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki yeni hizmet binasına taşıyan Büyük Anadolu Hastaneleri’nin tanıtımı yapıldı.

İlk lansmanı bugün gerçekleştirilen ve Samsun’da ilk özel hastane özelliğini taşıyan Büyük Anadolu Hastaneleri, 23 yıllık sağlık hizmetine 150 yataklı yeni binasında devam edecek. 

Lansmanın açılış konuşmasını yapan Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, “Büyük emekler sonucu açtığımız yeni hizmet binamızda olmak, bizi hem heyecanlandırıp hem de gururlandırıyor. Bugün ayrıca 24 Temmuz Basın Bayramı’nda bize destek veren basın çalışanlarına da teşekkür ediyoruz. Yeni hizmet binamızın Samsun’a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Vatandaşlara son teknolojiyle donatılan yeni binada daha iyi hizmet vereceklerini belirten Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Yakup Yönten,  Şu anda ruhsatımızın Samsun tarafı bitti. İnşallah birkaç gün içerisinde de bakanlıktan yazı gelecek ve faaliyetimize başlayacağız. Samsun’un ilk özel hastanesi olma özelliğini taşıyoruz. Türkiye’de de 3’üncü sırada yer alıyoruz. Çiftlik hastanemizin ruhsatını buraya taşıyoruz. Meydan hastanemiz faaliyetlerine devam edecek. Burası ve meydan hastanemiz toplamda 200 yataklı, 9 ameliyat salonlu, 16 bin m2 efektif kullanılabilir kapalı alan, 60 ekip kadrosu ve 700 çalışanıyla birlikte hizmet verecek. Biz şu anda yıllık 300 bin hastaya ayakta hizmet veriyoruz. Yıllık yine 10 bin ameliyata imza atıyoruz. Son 5 yılda geliştirdiğimiz uluslararası hasta sağlık turizmi ile de 81 ilden ve 28 ülkeden hastalarımız geliyor” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından misafirlere ve basın mensuplarına yeni bina gezdirilerek bölümler hakkında bilgi verildi. Büyük Anadolu Hastaneleri’nin yeni hizmet binası Sağlık Bakanlığından gelecek yazının ardından yakın zamanda hizmete başlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Okur 2019-07-24 21:59:14

Oto parkı sosyal alanı olmayan şehir gürültüsünün tam ortasında bir hastane diğer bir deyişle rant kapısı

Avatar
Sharlock 2019-07-25 09:33:31

Devlet hastanesi yapın biraz.. Bu ne yokluk

Avatar
Misafir 2019-07-25 07:47:41

Zaten var olan özel hastaneyi tqşıyıp büyüttüler sadece.samsunda heryerde özel hastane dolu ama fakir fukara için değil,asıl devlet hastanesi açında görelim.aylarca randevu bekliyor insanlar parası olmadığı için.

Avatar
sms 2019-07-25 09:11:00

İnsanları hasta ettiniz. Her yere hastane açılıyor. Çözüm yine yok

Avatar
ayakkabı kutusundaki dolarlar 2019-07-25 11:53:10

devletin kasasında para mı kaldı ki hastane yapsınlar.. çoğu projeye ödenek ayrılamadığından askıya alındı zaten.. (devlet hastanesi yapın diyenlere bu cümlelerim)

Avatar
hasta 2019-07-25 21:05:11

gereksiz bir sürü tahlil mr ile hastanenin parasını bir ayda cıkarırsınız.özel saglık sektörü tamamen ranta donüsdü

Avatar
Samsunlu 2019-07-25 17:20:53

Samsun'un hastanesi var hiç zahmet etmeyin siz özel hastaneler için de müşteri peşindesiniz süz ücretleri makul seviyede tutarsanız siz kazanırsınız ama hastayı siz hasta olarak değilde hata matik olarak görürseniz isterseniz altın kaplama yaptırın ne yazar.

Avatar
Özge 2019-07-26 11:28:46

2018 eylül ayında çiftlik hastanenizde doğum yaptım, tam bi rezillikti herşey yukarıdaki haberdeki fotoya bakıyorum da, kocaman bir masa konmus odaya süslemeler için, bize küçük boy sehpayı zor buldular, üstüne de beyaz hasta bezi örtüsü verdiler!!! Şimdi neyin reklamını yapıyorsunuz, sezeryan doğumda kaptığım enfeksiyon da cabası!!!