banner388

Samsun ve 8 ilde FETÖ operasyonu: 17 gözaltı

Samsun ve 8 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda 17 kişi gözaltına alındı.

Samsun ve 8 ilde FETÖ operasyonu: 17 gözaltı

Samsun ve 8 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda 17 kişi gözaltına alındı.

04 Ocak 2018 Perşembe 13:43
Samsun ve 8 ilde FETÖ operasyonu: 17 gözaltı

Samsun haber - Kocaeli merkezli Samsun, İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Zonguldak, Afyonkarahisar, Konya ve Bursa illerinde eş zamanlı FETÖ operasyonu düzenlendi.

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün Türk Silahlı Kuvvetleri yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 5’i ihraç, 1 emekli, 20’si muvazzaf askeri personel hakkında gözaltı kararı alındı.

1 Albay, 1 Yarbay, 2 Binbaşı, 8 Yüzbaşı, 8 Üstteğmen ile 6 Teğmen hakkında alınan gözaltı kararının ardından gerçekleştirilen operasyonlarda 17 kişi yakalandı.

Kaynak: İHA
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 2018-01-04 14:29:59

3 yil önce sayin muhterem hocam diyip el etek öpenler simdilerde mecburen detö deyip düsman oldular cemaat denilen olusuma. herseyin degeri bitti memleketde cemaat deyince bile korkuyoruz artik. neden imkan verdiniz devlete aldiniz size yani ikdidara dokununca ses cikarip herkezi sucluyorsunuz, gariban memuru isinden atacan fetöcüdiye kendine gelince Allah bizi affetsin oldumu simdi bu, yazok ya gercekden artik yarinimizdan korkuyoruz, basimiza bir sey gelirse hakkimizi arayana kadar yillar gecer

Avatar
Misafir. 2018-01-04 14:08:55

Ben 1982 yılında Kuleli askeri lisesinde askerdim.Oyıllarda çok azda olsa cemaat yapılanması var idi ama hemen okuldan attılar.Şimdiyse dini nesil yetiştirelim dediler alın size törörist nesil.