banner388

Samsun Valisinin eşi, şehit eşlerini ağırladı

Samsun Valisi Osman Kaymak'ın eşi Emine Kaymak, şehit eşlerini valilik konağında misafir etti.

Samsun Valisinin eşi, şehit eşlerini ağırladı

Samsun Valisi Osman Kaymak'ın eşi Emine Kaymak, şehit eşlerini valilik konağında misafir etti.

08 Mart 2018 Perşembe 09:09
Samsun Valisinin eşi, şehit eşlerini ağırladı

Samsun haber - Samsun Valisi Osman Kaymak'ın eşi Emine Kaymak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Şehit Eşlerimizi Valilik Konutu'nda misafir etti.

Düzenlenen programa Şehit Savcı Murat Uzun'un eşi Cihan Uzun,Şehit Polis M.Burak Zor'un eşi Cansu Zor, Şehit Pilot Tunç Fidaner'in eşi Sibel Fidaner ve Şehit Pilot Abdulmuttalip Kesikbaş'ın eşi Gizem Kesikbaş'ı da katıldı.


 
Emine Kaymak yaptığı açıklamada, "Şehitlik mertebesi Peygamber Efendimizin yanı başındaki bir mertebe olarak nitelendirilir. Buna biz iman eder ve inanırız. Sizler vatan için, millet için, devlet için, canını feda eden şehitlerimizin bizlere emanetisiniz, şehitlerimizin aileleri de şehitlerimizin manevi hatıraları bizlere emanettir. Bu vatan onlara minnettardır ve bizler de her zaman ailelerimizin yanındayız her zaman bizim başımızın tacısınız. Sizden bir talep geldiğinde biz bunu emir telakki ederiz. Bunu mutlak suretle yerine getirmeye çalışırız" dedi.


 
Şehit eşleri kendilerini misafir eden Emine Kaymak'a teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade ettiler. Ziyarete ayrıca, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün'ün Eşi Yüksel Üstün, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın Eşi Semiha Yılmaz,  İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu'nun eşi Çiğdem Ağaoğlu'da katıldı.

Son Güncelleme: 08.03.2018 09:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.