banner388

Samsun Valisi yeni stada hayran kaldı

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun'un yeni stadına hayran kaldı.

Samsun Valisi yeni stada hayran kaldı

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun'un yeni stadına hayran kaldı.

08 Temmuz 2017 Cumartesi 18:13
Samsun Valisi yeni stada hayran kaldı

Samsun haber - Resmi Gazete'de yayınlanan Son Valiler Kararnamesiyle Samsun'a atanan Vali Osman Kaymak, yeni statta incelemelerde bulundu. Samsun'un yeni stadını gezen Vali Osman Kaymak loca ve çimlere oturarak ayrıntılı bir incelemede bulundu. Vali Kaymak yetkililer stadın teknik özellikleri ile ilgili bilgi aldı.

Vali Kaymak tribünlerdeki kırılmak koltukları test ederek taraftarların koltukları kırmalarının mümkün olmadığını söyledi.

Baskın mensuplarına yeni stattaki incelemeyle ilgili açıklama yapan Vali Kaymak, "Yeni stat büyüleyici. Galatasaray stadını aratmayacak şekilde yapılmış. Stadyumun yapımına 2013 yılında başlanmış ancak Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katkılarıyla bitti. Gerçekten Samsun’a yakışır bir stat olmuş. Allah hayırlı eylesin. Tabii ki bu stadyuma da Süper Lig yakışır. 1. Lig Samsunspor için yeterli değil. İnşallah hep beraber Samsunspor’u Süper Lig’e çıkarmak için de gayret edelim” dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Suskun 2017-07-08 22:30:11

Hangi stada hayran kaldı açılmayan stadami