banner388

Samsun Valisi Osman Kaymak: İtirafçı olun

Samsun Valisi Osman Kaymak, FETÖ'cülerin eylem yapacak durumda olduklarını düşünmediğini söyleyerek "Kripto olanlar mutlaka vardır. FETÖ ülkemizi bölme projesiydi. Gelsinler itirafçı olsunlar, bu yapıyı tamamen temizleyelim" dedi.

Samsun Valisi Osman Kaymak: İtirafçı olun

Samsun Valisi Osman Kaymak, FETÖ'cülerin eylem yapacak durumda olduklarını düşünmediğini söyleyerek "Kripto olanlar mutlaka vardır. FETÖ ülkemizi bölme projesiydi. Gelsinler itirafçı olsunlar, bu yapıyı tamamen temizleyelim" dedi.

19 Ağustos 2017 Cumartesi 09:33
Samsun Valisi Osman Kaymak: İtirafçı olun

Samsun haber - Samsun Valisi Osman Kaymak katıldığı radyo programında önemli açıklamalarda bulundu. Radyo Gerçek'te Gülsüm Atik'in hazırlayıp sunduğu Gerçek Gündem'in konuğu olan kaymak, FETÖ ile mücadele çalışmalarını, Samsun ekonomisinin son durumunu ve işsizlik ile ilgili önemli gündem maddelerini ele aldı.

"TERÖRÜN BELİNİ KIRDIK"

Allah'a şükür terörün belini kırdık diyen Vali Kaymak, "Allah'a şükür terörün belini kırdık. Varlık gösteremeyecek bir durumdalar. Ama çözemediğimiz tek konu işsizlik. İnsanlara iş ve aş vermekte aciz kaldık. Bunun için de üretmemiz ve daha çok çalışmamız gerek" dedi.

"İŞ ADAMLARI DESTEKLENMELİ"

Samsun'daki iş adamlarının desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Vali Kaymak, "Özel sektör ağırlıklı bir ekonomi olduğu için, işadamlarımızı mutlaka desteklememiz gerekiyor. Bunun yolu da işadamlarımızın yatırım yapmalarının önündeki bürokratik engelleri kaldırmamız gerek. 5 bin çalışan sayısı çok az. Samsun ekonomisini besleyemez. Bunun için de yeni üretim alanları bulmamız gerekiyor" diye konuştu.

JAPONLARLA İŞ BİRLİĞİ

Samsun'daki kırsal mahallelerin kalkınması için ise su ürünlerinin geliştirilmesine yönelik çalışma başlayacağını hatırlatan Vali Kaymak, iki büyük alabalık tesisi kurulacağını söyledi. Bu konuda ise Samsun, Japonlarla iş birliğine gitmeye hazırlanıyor.

DEVLET DESTEK OLUYOR

Samsun Valisi Osman Kaymak, yatırımları Havza OSB'ye davet ederek yer maliyetlerinin yüzde 70'inin devlet tarafından karşılandığını açıkladı.

SON ÇIRPINIŞLARI

Trabzon'da 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün şehit edilmesiyle ilgili ise, "Karadeniz insanı vatanına milletine son derece bağlı olduğu için burada tutunmakta büyük zorluk yaşıyorlar. Zaten eylem yapamaz durumdalar o yüzden zayıf nokta arıyorlar. Ben vatandaşlarımızdan en küçük bir ayrıntıya bile dikkat etmelerini, fark ettikleri durumları polis ve jandarmayla paylaşmalarını bekliyorum. Endişelenecek bir durum yok. Bunlar teröristlerin son çırpınışları. Bizim de birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Vali Kaymak FETÖ ile mücadele kapsamına ise şunları söyledi;


"Kamu kurumlarında FETÖ ile bağlantılı olanların hepsi açığa alındı. FETÖ'cü olduğunu bilip de almadığımız kimse kalmadı. Ancak bilindiği gibi bunlar içinde kripto olarak tabir edilen ancak kendilerini gizleyenler olduğunu biliyoruz. Onların da eylem yapacak durumda olduklarını düşünmüyorum. FETÖ yandaşları cezaevlerinde de birbirlerine destek veriyorlar, hiçbir pişmanlık durumları yok. FETÖ, PKK ile Türkiye'yi bölge projesiydi. Helikopterle kendi vatandaşlarına ateş açacak kadar hain insanların oluşturduğu bu örgüte destek vermeyi bıraksınlar. Birlik ve beraberlik içinde daha çok çalışarak ve daha çok üreterek yolumuza devam etmeliyiz”
 

Gazete Gerçek / Gülsüm Atik

Son Güncelleme: 19.08.2017 09:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RAMAZAN 2017-08-19 13:18:02

YÜCE ALLAH TÜRK MİLLETİNİ TÜRK DEVLETİNİ VE DE LİDERLİĞİNDE ÜMMETİ MÜSLÜMANI KORUSUN KOLLASIN....BAŞARILAR SİZLERİN OLSUN İNŞALLAH.....