banner388

Samsun Valisi Kaymak, Bowling oynadı

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun'da gelen Batmanlı öğrencilerle Bowling oynadı.

Samsun Valisi Kaymak, Bowling oynadı

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun'da gelen Batmanlı öğrencilerle Bowling oynadı.

18 Aralık 2017 Pazartesi 11:56
Samsun Valisi Kaymak, Bowling oynadı

Samsun haber - Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında Batman'dan Samsun'a gelen öğretmen ve öğrenciler Atatürk Anıtı'nı, Kent Müzesi’ni, Gazi Müzesi’ni, Bandırma Gemi-Müze'sini, Milli Mücadele Açık Hava Müzesi’ni gezdi. Daha sonra Samsun Valisi Osman Kaymak, Vali eşi Emine Kaymak ve öğrenciler Samsun Bowling Salonu’nda bir araya geldi.

Samsun Valisi Kaymak ve eşi öğrencilerle Bowling oynayarak eğlenceli dakikalar geçirdi. 

Samsun Valisi Osman Kaymak yaptığı konuşmada, "Umarım sizler de aynı mutluluğu yaşıyorsunuzdur.  Samsun güzel bir şehir. İnşallah Samsun’u seveceksiniz. Samsun’u güzel bir şekilde gezin, görün ve Samsun ile ilgili çok şey öğrenin. İlinize dönünce burada gördüğünüz güzellikleri anlatın. Hepinize hoş geldiniz diyorum. Bu projeyi hayata geçiren Sayın Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi'ye çok teşekkür ediyorum" dedi.

Strike nedir?


Bowling'de ilk atışta 10 pin’i birden devirmeye 'strike' denir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.