banner388

Samsun Valisi İbrahim Şahin kebapçı açılışında

Samsun'un Valisi İbrahim Şahin, Kalkanca'da bulunan bir kebapçının açılış törenine katıldı.

Samsun Valisi İbrahim Şahin kebapçı açılışında

Samsun'un Valisi İbrahim Şahin, Kalkanca'da bulunan bir kebapçının açılış törenine katıldı.

12 Mayıs 2017 Cuma 15:31
Samsun Valisi İbrahim Şahin kebapçı açılışında

Samsun haber - Samsun Valisi İbrahim Şahin ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan TOK, Samsun'un İlkadım ilçesi Kalkanca mahallesi'nde bir kebapçının açılış törenine katıldı.


Samsun Valisi İbrahim Şahin açılış töreninden önce yaptığı konuşmada, "Samsun’da özellikle Atakum sahilinde gezerken iş yerleri tabelalarının İngilizce olduğunu gördüğümde içim burkuluyor. Yeni iş yeri açıp, tabelalarına Türkçe isim yazdıranlara davet ettiklerinde zamanım uygunsa mutlaka gidiyorum. Bir kültür emperyalizmi yaşıyoruz. Çok uç yerlerde İngilizce isimler, yada farklı dillerde isimler, bize özgü olmayan isimleri gördüğümüzde bu bizi yaralıyor. Yurt dışına gittiğimizde Almanya’da, İngiltere’de, Hollanda'da, Amerika’da ya da başka bir ülkede hiç Türkçe iş yeri ismi göremezsiniz. Onun için bu noktada arkadaşlarımıza hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni bir iş yeri, yeni bir istihdam anlamına geliyor. Bu iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum. Arkadaşlara bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum" dedi.

Açılışın ardından Samsun Valisi İbrahim Şahin ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, pide ve kebap salonunu gezerek bilgi aldı.

Son Güncelleme: 12.05.2017 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tugba 2017-05-12 16:08:18

Ozaman ülkeyi markalaştırmayacaktınız avmler kurdunuz küçük esnaf bitti.sankı halkmı getirdi bunları yatırım dedıklerınız avm inşaatları ilgilizce almanca isimlere davetiye cıkardı

Avatar
Ali Balbal 2017-05-12 22:57:58

Sayin valimizi valilik gorevi bitmeden hizli trenin acilis torenindede gormek isteriz.

Avatar
Çağlar 2017-05-12 23:39:21

İngilizce tabelalar zoruna gidiyormuş neden acaba arapça tabelalar niye üzmüyor sizleri hiç meydan çiftlik hep arapça tabela dolu