banner388

Samsun Valiliği yol çilesine el attı

Samsun Valiliği, her gün oğlunun sırtında hastaneye taşınan Kaniye Kasap isimli vatandaşa yardım eli uzattı.

Samsun Valiliği yol çilesine el attı

Samsun Valiliği, her gün oğlunun sırtında hastaneye taşınan Kaniye Kasap isimli vatandaşa yardım eli uzattı.

24 Ocak 2019 Perşembe 18:41
Samsun Valiliği yol çilesine el attı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde her gün oğlunun sırtında hastaneye taşınan Kaniye Kasap'ın yerel medyada duyurulmasının ardından durumdan haberdar olan Samsun Valisi Osman Kaymak duruma el attı. Gerekenlerin yapılması için Vali Kaymak, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ile iletişime geçti.

Samsun Valiliğinden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Çarşamba ilçemizde ikamet etmekte olan Kaniye Kasap isimli vatandaşımızla ilgili basın yayın organlarında yer alan her gün oğlunun sırtında hastaneye taşındığı yönündeki haberler üzerine durumdan haberdar olan Valimiz Sayın Osman Kaymak, konuyla ilgili Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ile yaptığı görüşmede Gökçeçakmak ve Kemer Mahalleleri arasındaki tek haneye giden yolun yapım çalışmalarına başlandığı bilgisini almış olup, Kaymakam Doç.Dr. Şükrü Yıldırım'a vatandaşımızın evinde sağlık hizmeti alması için talimat vermiştir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2019-01-24 21:18:47

Neden, niçin , niye haber konusu olduktan sonra devlet şefkat dolu yüreğini açıyor, burada asıl müsebbipler görevlerinden biran önce alınmalı ki diğerleri de aynı hataya düşmesinler.

Avatar
Drondurucu 2019-01-25 11:27:47

Bu vatandaş ulusal medya ile görüşmeden önce belediye, kaymakamlık veya valiliğe başvuruda bulundu mu acaba ? "İki mahalle arasındaki tek haneye gide yol" hemde. Bundan sonra bizde işimiz yapılsın diye ulusal kanallara ifşada mı bulunalım ?

Avatar
Subutay 2019-01-25 13:47:08

Hani akp döneminde her yer asvalt olmuştu akp demek yalan demek