banner388

Samsun'un o ilçesine 100 Milyon TL'lik yatırım

Samsun'un Havza ilçesine ünlü Jeotermal Şirketler Gurubu tarafından 100 Milyon TL'lik yatırım yapılacak.

Samsun'un o ilçesine 100 Milyon TL'lik yatırım

Samsun'un Havza ilçesine ünlü Jeotermal Şirketler Gurubu tarafından 100 Milyon TL'lik yatırım yapılacak.

16 Mayıs 2017 Salı 10:07
Samsun'un o ilçesine 100 Milyon TL'lik yatırım

Samsun haber - Doğan Jeotermal Şirketler Gurubu, Samsun'un Havza ilçesine 100 Milyon TL'lik yatırım olan  Hattuşa Vacation Termal Club Havza Termal Otel'i yapacak.

Havza ilçesinde bulunan kültür merkezinde düzenenlenen programda dev kompleks basın mensuplarına tanıtıldı. Toplantıda konuşan Doğan Jeotermal Şirketler Gurubu Başkanı Mehmet Ali Doğan, "Dünya'da termal sağlık pastası büyüdüğü halde Türkiye bu pastadan gerekli payı alamamakta. Ülkemizde termalle ilgili yanlış alı vardır. Termale yaşlılar gider. Hayır termale gitmek için yaşlı olmaya gerek yok. Sağlıklı kalmak içinde termal kullanılır.  Havzamız termalde tarihi bir ilçemiz ama termal kullanımdan bilimsel termal kullanıma geçmiş bir ilçe değil. Şirket olarak 10 yılda 5 yatırım yapma hedefimizin son halkası Havza. Burayı tercih etmemizde Sayın Belediye Başkanımızın sıcak ve samimi yaklaşımları önemli bir etken oldu. Yapmış olduğumuz talep analizleri sonucunda projemizi şekillendirdik. Havza yatırımı devam eden Termal Fizik Tedavi Merkezi olan bir ilçemiz. Geleneksel termali medikal termal ile birleştirme için Havza'da bir ihtiyacımız yok.  Yapılan bu yatırım ile bölgede yaklaşık bin kişiye aş ve iş imkanı sağlanacak.  Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Havza'da yatırım yapmaktan çok mutluyum. Bu yatırımın maliyeti yaklaşık 100 milyon lira ve bu yıl içerisinde temel atacağız. İlçemizde termal su var. Mevcut su bizim gibi en az 4 işletmeye daha yeter. İlçemize, bölgemize hayırlı olsun" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2017-05-16 11:59:41

Bu yatırım eğer gerçekleşirse sadece Havza değil Samsun için yapılmış en büyük projelerden birisi olacaktır. Israrla üzerinde durulmalı ve Havza' ya kazandırılmalıdır.

Avatar
Yatırımcı Bilgi Merkezi - YABİMER 2017-05-29 15:26:10

Yerinde bir haber olmuş. Yatırım demek istihdam demek. İstihdam ise ancak yeni yatırımlarla desteklenirse kalıcı olur. Samsun gibi güzel bir memlekete yatırım yapmak istihdama katkı sağlamak istiyorsanız aşağıdaki linki inceleyin derim. Tüm kurumlardan sahibinden ayrıca hazineden uygun yatırım fırsatlarını göreceksiniz çok fazla ödemeden yatırımlarınıza başlangıç yapabilirsiniz. Ayrıca yabancı yatırımcılar içinde haritadan bulma özelliği çok etkin.
https://kralilan.com/haritada-ara