banner388

Samsun'un O İlçesinde Karla Mücadele Devam Ediyor

Son birkaç gündür Samsun’da etkili olan soğuk ve kar yağışlı hava nedeniyle ilçede kapanan yolları açmak için İlkadım Belediyesi ekipleri var gücüyle çalışıyor.

Samsun'un O İlçesinde Karla Mücadele Devam Ediyor

Son birkaç gündür Samsun’da etkili olan soğuk ve kar yağışlı hava nedeniyle ilçede kapanan yolları açmak için İlkadım Belediyesi ekipleri var gücüyle çalışıyor.

30 Ocak 2017 Pazartesi 17:18
Samsun'un O İlçesinde Karla Mücadele Devam Ediyor

Kar yağışı nedeniyle ilçede kapanan yolları açmak için İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler aralıksız çalışıyor. Ekipler şiddetli yağışın esir aldığı mahallelerde kar küreme ve tuzlama çalışmaları yapıyor. Vatandaşların günlük yaşantısının engellenmemesi noktasında ise Temizlik İşleri personellerince kardan kapanan kaldırımları açma işlemleri hummalı bir şekilde devam ediyor.


Meteoroloji Sürekli Takip Ediliyor

Meteorolojik verilerin her an değerlendirilerek 3 greyder, 4 kepçe, 6 cays, 1 yükleyici, 2 tuzlama aracı, 1 kar küreme aracı ve 40 kişilik ekiple çetin kış şartlarında vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını devam ettirdiklerini belirten İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Karaduman, dün akşamdan itibaren etkisini göstermeye başlayan kar yağışıyla beraber hemen tedbirleri alarak yol tuzlama ve kar küreme çalışmalarına başladıklarını ve ekiplerin tüm mahallelerde ulaşıma kapanan yolları açmak için ara vermeden çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.


Tok: “Hizmette aksama yok”

Kar yağışı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yoğun kar yağışının devam etmesi nedeniyle açılan yolların tekrar ulaşıma kapandığını ifade ederken, “Buna karşın çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. 24 saat esasına dayalı olarak iş başındayız. Kar mücadelesi çalışmalarında her zaman ana yollar önceliğimizdir. Ana yollardaki çalışmaların tamamlanmasıyla tali yollara el atıyoruz. Bunun yanında mahsur kalma, cenaze ve hastalara müdahalelere her zaman öncelik veriyoruz. Bu durumda olan vatandaşlarımızın 112’ye ya da bizlere ulaşması durumunda gerekli olan tüm çalışmaları ivedilikle yerine getiriyoruz. Kasım ayından beri sürdürdüğümüz kar mücadelesi çalışmalarında halkımıza en güzel hizmeti sunduk. Bu gece ve yarında aralıksız olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 30.01.2017 17:33
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaberKar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kasım 2017-01-30 20:52:40

o kadar çok çalışıyorki belediyelerimiz araçlarını gören yok o kadar hızlı geçiyor yani sokaklardan cumhuriyet meydanı barış bulvarı nere istersen kapalı kardeşim kimi kandırıyorsunuz kimsenin bişe yaptıgı yok piyasada bir tane belediye elemanıda aracıda yok

Avatar
Burak aral 2017-01-31 00:23:51

Bugun saat 14.40dan 18.00 e kadar gögüs hastslıkları hastanesinde mahsur kaldım en işlek olan cadde osmaniye caddesi 2.hat gectigi kadıköy yokusu tıkandı hasta anamı sırtımda taşıdım hastaneye yalam haber yapmayın belediye şucu büyüksehire atıyor yok efendim büyükşehir bakıyormuş

Avatar
Kerem 2017-01-31 07:54:17

Ben bi samsunlu olarak. Kocaeli de oturuyorum izine geldik ailecek. Karla mücadele de samsun Büyükşehir sıfır hiç bi çalışmaları yok. Ana yollar dahil kapalı

Avatar
Duruşehir 2017-01-31 11:23:20

Duruşehire de bekleriz, buralar felç

Avatar
Mehmet 2017-01-31 13:10:56

Sayın başkan nasıl hizmette aksama yok. Evimize dolmuşla bile gidip gelemiyoruz

Avatar
Cemal 2017-01-31 13:46:03

Size mi inanalım. Dolmuş bulamayıp kilometrelerce yürüyüdüğumüze mi

Avatar
Ahmet 2017-01-31 21:40:59

İlyasköy neden karlar altında acep sayın Başkan?

Avatar
Murat 2017-02-01 11:59:13

Allah sizi bildiği gibi yapsın millet ana yollarda bakın ara demiyorum Ana yollarda gidemiyor siz yatın evinizde ahlaksız insanlar