banner388

Samsun'un en renkli fuarına geri sayım

Evlenecek çiftler ve evini yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olan TÜYAP Samsun Ev'leniyoruz Fuarı 31 Ocak tarihinde başlıyor.

Samsun'un en renkli fuarına geri sayım

Evlenecek çiftler ve evini yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olan TÜYAP Samsun Ev'leniyoruz Fuarı 31 Ocak tarihinde başlıyor.

17 Ocak 2019 Perşembe 17:24

Samsunhaber.com'u ziyaret eden TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, haber müdürümüz Nevin Aydoğan'ın sorularını yanıtladı.  31 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında bu yıl 3.'sü düzenlenecek olan Ev'leniyoruz Fuarı hakkında bilgi veren Çamaş, 4 gün sürecek olan fuarda birçok etkinliğin düzenleneceğini belirtti.


EVLİLİĞE DAİR HER ŞEY BU FUARDA

Fuar hakkında konuşan Çamaş, “3. Evleniyoruz Fuarı, bir çiftin evlenmeden önce neye ihtiyacı varsa, onu bulabileceği bir fuar. Gelinlik ve moda evleri, organizasyon firmaları, oteller ve restoranlar, düğün salonları, fotoğraf stüdyoları, çeyiz firmaları, ev tekstili, mobilya, beyaz eşya, zücaciye, mutfak banyo ekipmanları, halı ve dekorasyon ürünleri, takı ve mücevher, davetiye ve nikah şekeri, çiçekçiler, kuaför-güzellik salonları, ayakkabı-çanta, iç giyim ve hazır giyim gibi geniş bir katılımcı profilimiz var. Katılımcı firmalarımız, en yeni ürünlerini ziyaretçilerle buluşturacak ve fuara özel kampanyalar sunacak.  Fuarımızda, defileler, saç şovları gibi birçok etkinlik olacak. 4 gün boyunca çiftlerimizi güzel sürprizler bekliyor olacak. Evlenecek çiftlerin bu fuarı görmeden evlenmemelerini tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunTüyap
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.