banner388

Samsun'un en büyük camisi yapılacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun en büyük camisine adım adım yaklaşıyor" dedi.

Samsun'un en büyük camisi yapılacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun en büyük camisine adım adım yaklaşıyor" dedi.

10 Mart 2018 Cumartesi 15:27
Samsun'un en büyük camisi yapılacak

Samsun haber - Samsun İl Müftülüğü tarafından Türkiye Diyanet Vakfı Başkanlığı Salonunda “Son devir Karadenizli Kuralar Sempozyumu” yapıldı.

Toplantıya katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yılmaz, il ve ilçe müftülükleri ile birlikte koordineli bir şekilde güzel çalışmalar yaptıklarını söylediler.

Samsun'un en büyük camisinin yapılacağını belirten Başkan Yılmaz, "Allah'a hamdolsun Samsunumuzun en büyük eksikliği olan selatin camisi gibi büyük bir cami projesinin başlayacağı güne doğru adım adım ilerliyoruz. Bu yönde çaba gösteren birisi olarak bunları hatırlatmak isterim. Samsunumuz da çok büyük eksiklik olduğuna benim, valimizin, milletvekillerimizin de inandığı bir camisi projesini hayata geçirmek istiyoruz. Hazırlıklar sürüyor. İnşallah temel atma töreninde de hep birlikte oluruz” dedi. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyeside yaklaşık 3 bin personelin olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, "Samsun Büyükşehir Belediyesinde 3 bine yakın insan çalışıyor. Hizmet aldığımız firmaları da katarsak bu rakam 5 bine yakın büyük bir çalışma ordusu olarak ortaya çıkıyor. Bu büyük çalışma ordusu işini ne kadar iyi yaparsa hizmet kalitesi de o kadar artar. Bunun için işini en iyi yapanlar olmaları gerekiyor. Burada dinimizin bize emrettikleri de devreye giriyor. İşimize hile katmayacağız, helalinden çalışacağız, kazancımızın karşılığını vereceğiz, en iyi hizmeti halkımıza sunacağız. Hepimiz bu düşünce ve inançta olacağız. Bu da aslında dinimizin diyanetimizin bize yansıttığı, ruhumuza işlediği temayı ben de çalışanlarımıza söylemeye çalışıyorum” şeklinde konuştu. 

Samsun Valisi Osman Kaymak ise yaptığı konuşmada, "Ülkemizde öğretmenler ve imamlar çok kıymetli iki değerimiz. Dinimizin güzelliklerini halkımıza hakkıyla anlatabilsek toplumda hiçbir sorun olmaz. Her imam mahallesine sorumluluk hissetmeli” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 11.03.2018 16:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2018-03-10 16:19:59

En çok cami sıralamasında Samsun Türkiyede 4. sırada okul yapında hiç değilse işsizlik azalsın

Misafir Avatar
testere necmi 2018-03-10 18:33:55 @samsunlu

okul yapınca işsizlik azalmaz çoğalır,üniversiteler binlerce boş beleş mezunlar ile dolu

Beğenmedim! (10)
Avatar
ÖMER FARUK 2018-03-10 17:58:26

BAŞKANIM CEMAAT VARDA GİDECEK CAMİMİ YOK NECİP FAZILA SORMUŞLAR ÜSTAD BU ÜLKENİN DURUMU NASIL DÜZELİR DİYE BUYURMUŞ Kİ
CUMA NAMAZINA GİDENLER NEZAMAN AYNI ŞEKİLDE AKSATMADAN SABAH NAMAZINA GİDERLER İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE DÜZELİR.BİZDEDE BÖYLE CEMAAT YOK BAŞKANIM

Avatar
Uydu firlatamiyoruz 2018-03-10 17:23:59

Doğru cami sıkıntısı yaşıyoruz camilerde yerbulamiyoruz çok doğru bir karar almislar

Avatar
Necati 2018-03-11 08:16:42

Camiyi bırakın da işsizligi azaltacak fabrikalar yapın.

Avatar
hüseyin aydın 2018-03-11 05:15:36

başkan o camiyi gülsan camisini yıkarak yapacaksınız o camide 1 lirası olan insanlardan nasıl helallik alacaksınız vebalinden kurtulamassınız ayrıca 500 mt karşıda canikte cami yapılıyor caminin süsü cemaattir madem selatin camisi gibi diyorsunuz devletin kesesinden değil marifet kedi kesenden yaptırmaktır

Avatar
Recep Sahin 2018-03-11 11:54:33

Merkezde cenaze olduğunda trafiğin kilitlenmesi camiye ihtiyaç olduğunu gösterir

Avatar
Ali Balbal 2018-03-11 01:49:31

Sayin baskan sen kendi ahiretinimi dusunuyorsun yoksa Samsuna hizmet icinmi bu eseri yaptirmak istiyorsun bu bolge Samsunun ekonomisine gelecegine ticeretine damga vuracak bir alan Cammi icin baska bir alanda Samsunun ihtiyaci olan bu eseri insa edebilirsiniz buda Samsunluyu memnun eder.Fakat yer secimi onemliUlasim sorununuda dikkate alarak daha uygun bir bolgeye bu camiyi yaptirin Samsuna yakisir fakat suzu gecen bu alani uluslararasi bir projeyle gerceklestirin lutfen/

Avatar
recep çelik 2018-03-11 18:55:14

valahı yeterınce camımız var Allaha şukrolsun başkan mevcut camılerın yarısı dolmazken şahşahaya ne gerek mılyonları harcamanın kımseye faydası olmaz ınsanlar borç batagında iş guç yok ş ımkanı yaratırsanız camı parasıyla daha makpule geçer