banner388

Samsun'un Canik İlçesi Çok İddialı

Birçok branşta söz sahibi olan Samsun Canik Belediyespor Kulübü, judoda da iddialı. 

Samsun'un Canik İlçesi Çok İddialı

Birçok branşta söz sahibi olan Samsun Canik Belediyespor Kulübü, judoda da iddialı. 

17 Ağustos 2016 Çarşamba 14:43
Samsun'un Canik İlçesi Çok İddialı

Canik Belediyesinin Kültür ve Sosyal İşler Biriminin Müdürü ile Kulüp Başkanı Yardımcısı Hamza Aygün, "Çok sağlam bir alt yapıya sahibiz. Kendi yetiştirmiş olduğumuz sporcular ile yeni şampiyonlukları bekliyoruz" dedi.
 

Basketbol, güreş, tekvando, muay-thai, boks, atletizm, futbol bunun birden fazla branşta Türk sporu için çok değerli sporcular yetiştiren, ulusal ve uluslararası iyi derecelere sahip olan Samsun Canik Belediyespor Kulübü'nün çok iddialı olduğu bir başka branş ise 1354 sporcunun yer aldığı judo. Bayanlar ile erkeklerde çok önemli başarılara sahip olan kulüp bünyesinde Türkiye şampiyonu ile milli oyuncu da bulunmakta. Antrenör Barış Özen ile Yardımcısı Ezgi Arslan Mirza nezaretinde çalışmakta olan judocu sporcular Türkiye genelinde yapılmış olan birçok şampiyonada önemli derecelerde yer alarak döndü. Rize’de düzenlenmiş olan Türkiye Minikler Judo Şampiyonası’nda Betül Ravza Tekan Türkiye 3.’sü olurken, Milli oyuncu olan Ecem Sonay Birinci, Sakarya’da düzenlenmiş olan Türkiye Yıldızlar Judo Şampiyonası’ndan geriye bronz madalya ile döndü. Niğde’de yapılan Okullararası Türkiye Judo Şampiyonası’nda da Buse Hacıoğlu +57 kg’da şampiyon olarak bu gururu yaşattı. İzmir’de yapılan Türkiye Minikler Judo Şampiyonası’nda ise Mustafa Gönül Türkiye 3.’sü oldu, Buse Sallı ile Veli Caner Yıldızdal kendi kilolarında Türkiye 7.’si oldular.



Tamamını alt yapıdan yetiştirmiş oldukları çocuklar ile mücadele etmiş oldukları söylenen Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimi Müdürü ile Kulübün Başkan Yardımcısı Hamza Aygün, ‘’Canik Belediyespor Kulübünde birden fazla dalda önemli başarılara ulaşan ve şehrimizin ismini ulusal ve uluslararası arenalarda duyuran bir kulüptür. Bizim asıl hedefimiz elbette yeni şampiyonlar çıkarabilmek ve yeni başarıları elde etmek. Judoyu Samsun'da geliştirebilmek ve yaygınlaştırabilmek için uğraşıyoruz. Türk sporuna bizlerde katkı sağlıyoruz” dedi.
Son Güncelleme: 17.08.2016 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tuğrul birinci 2016-08-17 22:34:11

canik belediyesine canik kaymakamlığına hocalarına yardımlarından dolayı tşk ederiz

Avatar
tuğrul birinci 2016-08-17 22:42:29

şampiyonlara başarılar