banner388

Samsun'un Bafra ilçesine yol müjdesi! 

Bafra'da muhtarlarla bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Hedefimiz Bafra'da kırsal alt yapıyı 5 yıl içinde tamamlamak. Allah'ın izniyle mahallelerimizi yola doyuracağız" dedi. 

Samsun'un Bafra ilçesine yol müjdesi! 

Bafra'da muhtarlarla bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Hedefimiz Bafra'da kırsal alt yapıyı 5 yıl içinde tamamlamak. Allah'ın izniyle mahallelerimizi yola doyuracağız" dedi. 

04 Temmuz 2019 Perşembe 14:34
Samsun'un Bafra ilçesine yol müjdesi! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, muhtarlarla istişare ve değerlendirme toplantıları kapsamında Bafra ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlara Bafra ile ilgili 5 yıllık hedeflerini anlatan Başkan Demir, "İlçemizin genelinde kırsal alt yapıyı tamamlayacağız. Tüm mahallelerimiz yeni yollara kavuşacak" diye konuştu. 

Demir, Bafra programında ilk olarak Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz'e iade-i ziyaretlerinde bulundu. Başkan Demir, bir araya geldiği teşkilat üyeleriyle sohbet edip, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde ortaya koydukları performans ve aldıkları başarılardan dolayı teşekkür etti. İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda teşkilat üyelerine seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Bafra'da seçimlerde çok büyük performans gösterdiniz. Bafra tarihinde en yüksek oy alındı. Bafra size güvendi. Seçilmiş insanlar olarak bizim görevimiz size duyulan bu güveni artırma noktasında elimizden geleni sarf edeceğiz. Size söz veriyoruz. Bir eksiğimiz olduğunda mutlaka bize bildirin. Hepinizde numaram var. Kapımız her zaman açık. Hamit Başkanımızı her gün aktif bir şekilde, her alanda görüyorum. Tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. 

Başkan Demir, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: 

“İmkan ve kabiliyeti, gücü bir araya getirip inşallah önümüzdeki 5 yılı çok verimli geçirmeyi hedefliyoruz. Yakın gelecekte kırsal alt yapı çalışmaları için önceliği belirlenen mahalleye kurduğumuz ekibimizi belirleyecek ve bunu o mahallenin muhtarına bildireceğiz. O mahallede not aldığımız, ihtiyaç duyulan alt yapı, yol, içme suyu ve kanalizasyon bitmeden o ekip oradan ayrılmayacak. İlk etapta birinci ekibi hemen teslim edeceğiz ve çalışma başlayacak. Hemen arkasından ikinci ekibi kuracağız. Bafra'da aynı anda iki ekip çalışacak. Bu toplantıları her yıl yapacağız. Önümüzdeki sene ilave notları da alarak çalışmaları değerlendireceğiz. Hedefimiz Bafra'da kırsal alt yapıyı 5 yıl içinde tamamlamak. Burada muhtarlarımız bir belediye sorumlusu kadar çalışacak. Allah'ın izniyle sizi yola doyuracağız. Samimiyiz, kadromuz burada. Büyükşehir ve ilçe belediyesinden oluşacak karma ekiplerimizle hedeflerimize ulaşacağız." 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haluk 2019-07-04 23:15:32

Bafra dan önce ondokuz mayıs dereköy sahiline alt yapı, doğalgaz ve yollara bakım yapılsa. Saski fosseptiğe yetişemiyor. Hizmet sıfır.

Avatar
Carsambali 2019-07-05 00:26:55

Türkiye çapında en yüksek oy çıkan yerlerden birisi çarşamba(%75) hatta reis belediye başkanına plaket verdi
.mustafa demir karıştırı galiba bu yüksek oy karşılığı carsamba ne gibi hizmet alacak göreceğiz.carsamba nin Bk. Hala yeşilırmağa akıyor avrupa Fonuna 60milyon avro hibe geldi ihaleye çıkıyoruz diyeli iki sene oldu tık yok para noldu ihale neoldu bilen varsa yazsın .bu çağda akarsuya Algun verilmesi tam bir çevre felaketi.koymuş ırmak kenarında irmaga suyu kesili nce resmen pislik kokuyor buna enkisa zamanda care bulunmalı.

Avatar
Ayakum 2019-07-04 20:42:50

Bu batı çevre yolundanda bir haber çıksa artık sabrımız kalmadı on yış oldu çok madur
edildik

Avatar
Ferhat 2019-07-04 20:58:12

suya gelen zammı indirin 60tl gelen fatura 95tl geliyor buna çözüm bulun

Avatar
Eyüp 2019-07-04 22:29:21

Kolay da sahil yolunada bi çözüm bulsanız artık

Avatar
Burhan 2019-07-04 22:45:07

Bafraya yol yapılana kadar yıllar öncesinden planı çizilen ve cumhurbaşkanımızın seçimler sırasında da başlayacak haberini verdiği batı çevre yolunu başlatsalar keşke 2009 yılından beri bu yolun yapılmasını bekliyoruz

Avatar
Dilek 2019-07-04 22:52:42

Yeni yapılacak otagarı tamamlasın yolu düşünene kadar

Avatar
Mehmet 2019-07-04 23:06:43

bu yollar kim için zengin icinmi fakir icinmi fakir benzin mazot alip o yollarda gazemedikten sonra demekki zengin icin