banner388

Samsun'u yerli üretim merkezi yapacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun'da bir dizi programlara katıldı.

Samsun'u yerli üretim merkezi yapacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun'da bir dizi programlara katıldı.

29 Eylül 2018 Cumartesi 00:22
Samsun'u yerli üretim merkezi yapacağız

Samsun Haber-Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda Samsun 30 Ağustos İmam Hatip Ortaokulu ile İlkadım Belediyesi işbirliğinde düzenlenen bilim festivalinde konuşan Karaaslan, "Şehrimizde TÜBİTAK destekli böyle bir projenin hayata geçmesi bizler için çok kıymetlidir. Bu tür çalışmalar ülkemizin ve şehrimizin gelecek planlamasına büyük katkı sağlıyor. Samsun'u Türkiye'nin ileri teknoloji ürünleri üretimi konusunda yerli ve milli üretimin merkezi haline getirmenin çabası içerisindeyiz" dedi.

HEPİMİZ BİR OLDUKÇA TAKIMIZ

Meydandaki etkinliğin ardından Çarşamba ve Terme İlçe Danışma Meclisi Toplantılarına katılan Karaaslan, "Hepimiz bir takımın oyuncularıyız. Bizler, takımımızı kuran liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın takım arkadaşlarıyız. Bu takıma kaybetmek asla yakışmaz, her zaman yeni bir hedef koyar ve o hedefe koşarız. Daha büyük bir inançla yeni zaferler kazanmak için omuz omuza mücadelemizi sürdürüyoruz" diye konuştu.

KALKINMADA DÜNYA SIRALMASININ BAŞINDAYIZ

Türkiye'nin dışında birçok alanda çok geniş bir gönül coğrafyasının olduğunu dile getiren Karaaslan, "Gönül coğrafyamız o kadar geniş ki Arakan'a, Somali'ye, Filistin'e, Myanmar'a, Suriye'ye kardeşlik ve dostluk elini çekincesiz ve karşılıksız uzatan tek ülke Türkiye'dir. Ekonomik büyüklük olarak dünyada 17. sırada bulunmamıza rağmen, kalkınma ve insani yardımlarda ilk sıralarda yer almamız bu konuya verdiğimiz önemi göstermektedir" şeklinde konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ÇAĞRISI YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAKTIR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözüne ilişkin atıfta bulunan Karaaslan, "Gelin, bu dünyada her şeyin yerli yerine konulmasını sağlamak için Birleşmiş Milletler'i insanlığın adalet beklentisinin sözcüsü ve uygulayıcısı hâline getirelim. Gelin, ezilene kalkan olacak, aç ve açıkta kalana el uzatacak, gelecek nesillere umut aşılayacak bir küresel yönetim sistemi kuralım." çağrısını anımsatan Karaaslan, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Birleşmiş Milletler kürsüsünden yaptığı çağrı, tüm Dünya'nın gözleri önünde yaşanan acı, zulüm ve katliamların son bulması ve insanlığın huzur ve barışı için yeni bir başlangıca vesile olacaktır. Bu çağrı, yeryüzündeki acımasız savaş ve kötülüğün son bulması için çok anlamlı bir çağrıdır" ifadelerini kullandı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İYİ 2018-09-29 08:51:39

EVET HANFENDİDE GELDİ YALANLAR BAŞLASIN DERSLERİNE İYİ ÇALIŞMIŞLARMI BAKALIM SEÇİM BİTİNCE SAMSUNA HANGİSİ GELECEK HANGİ SAMSUN GAZETESİNE HABER OLACAK BAKACAZ.

Avatar
Ahmet Kara 2018-09-29 13:02:51

16 yıldır hep vaat icraat sıfır. Samsun tersaneler bölgesi olacaktı yalan oldu samsun tıbbi aletler merkezi olacaktı yalan oldu samsuna hızlı tren gelecekti yalan oldu samsunda yerli otomobil yapılacaktı yalan oldu. Açılan fabrika sıfır vaatler sonsuz.

Avatar
yalçın kılıç 2018-09-29 01:07:01

tamam anladık seçim öncesi yapacağız laflarını saymaya başladınız da yapacağız diyene kadar yapın da bu halk desin 'hmm bunlar gerçekten şunu yaptı,bravo'

Avatar
samsunlu 2018-09-29 09:14:52

ekonominin yönetimini abd li firmaya teslim ettiniz utanmadan yerli üretim diyorsunuz

Avatar
okoca 2018-09-29 16:34:42

kandırmaya devam.

Avatar
Ahmed Arif 2018-09-29 17:59:35

16 senedir iktidarsınız anca mı geldi Samsun aklınıza!... Yıllar önce bir tersane vaadiniz vardı yerel seçimleri kazanabilmek adına!... Sahi ne oldu tersane? 10bin kişi ekmek yiyecekti!... Yoksa daha mı fazlaydı?

Avatar
Vedat 2018-09-29 08:24:40

Palamut tane 15 olmuş

Avatar
atakum 2018-09-30 00:23:33

Onu yapicaz bunu yapicaz. Yerli otomobil samsunda. yerli ucak samsunda üretilecek.
abi biz neden bir sey görümüyoruz?? hep bos islere para harcaniyor samsunda

Bu sayin milletvekilinide pek samsuna yararini görmedim. daha dogrusu mhpli erhan usta harici bütün milletvekileri samsunla alakasiz insanlar. yerel secimde bu halk bunlara tepki gösterip bir ders vermesse, halkiyla birlikte bayir asagi düsen bir ülke olmusuz demektir!