banner388

SAMSUN TARIM FUARI'NA HAZIRLANIYOR

Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. (TÜYAP) tarafından organize edilen "Samsun Tarım Fuarı" 28 Eylül-02 Ekim 2016 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

SAMSUN TARIM FUARI'NA HAZIRLANIYOR

Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. (TÜYAP) tarafından organize edilen "Samsun Tarım Fuarı" 28 Eylül-02 Ekim 2016 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

31 Mayıs 2016 Salı 16:13
SAMSUN TARIM FUARI'NA HAZIRLANIYOR

Tarım ve hayvancılık sektöründeki gelişmeleri ve yenilikleri vatandaşlara topluca sunmayı planlayan ve konusunda bölgesinin en etkili buluşması olan fuar süresince gerçekleştirilecek kültürel etkinliklerin konu, zaman ve katılımcı profilini belirlemek üzere toplantı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde toplantı yapıldı.
İl Müdürü Kadir Güven önderliğinde açılışı yapılan toplantıda Ziraat Fakültesi idareci ve öğretim görevlileri, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı, Veteriner Hekimleri Odası Başkanı, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı, Tahıl Üretici Birliği, Sebze Üreticileri Birliği, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Organik Fındık Üreticileri Birliği Yönetici ve danışmanları, TUYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. yöneticileri ve Koor. ve Tar. Ver. Şube Müdürü ve teknik elemanlar yer aldı.
Güven, 2016 yılında 2. si gerçekleştirilecek olan Samsun Tarım Fuarı'nın daha verimli ve etkin olabilmesi amacıyla ilgili kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin birlikteliğine ve desteklerine ihtiyaç olduğunu kaydettiği toplantıda geçen yılki fuarda yapılan kültürel faaliyetlerin bu sene daha fazla katılımcı çekebilmesi için konuların bizzat çiftçi örgütleri tarafından belirlenmesinin önemine dikkat çekti.
Toplantıya gelen katılımcılar ortak fikir olarak Samsun tarımının ana sorularının masaya yatırıldığı konuların anlatılacağı seminer veya panellerin fuar suresince ziyaretçilere ilgili Üniversitelerce hazırlanıp sunulması gerektiğini belirttiler.

Son Güncelleme: 31.05.2016 16:22
Anahtar Kelimeler:
SamsunFuarFındıkTarım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.