banner388

Samsun tarihi geceye hazır!

Samsun Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Milli Mücadele 100. Yıl Ödül törenine sayılı günler kala heyecan doruğa ulaştı.

Samsun tarihi geceye hazır!

Samsun Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Milli Mücadele 100. Yıl Ödül törenine sayılı günler kala heyecan doruğa ulaştı.

26 Aralık 2022 Pazartesi 11:10
Samsun tarihi geceye hazır!

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Ünlü sanatçılar Özlem Yıldız ve Uğur Arslan'ın sunacağı gecede hazırlıklar tamamlandı. Türkiye genelinde iş, sanat, spor, siyaset ve basın dünyasından ünlü isimlerin ödül alacağı gece 7 Ocak 2023 tarihinde Samsun Sheraton Hotel'de yapılacak.

HERKES SAMSUN’U KONUŞACAK

Çok sayıda ünlü ismin katılacağı gece öncesi bir açıklama yapan Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, uzun zamandır bu büyük organizasyona hazırlandıklarını, Cumhuriyetin 100. yılında ödüllerin daha da anlam kazandığını belirterek Samsun'da tarihi bir olaya imza atacaklarını söyledi.

ÖNEMLİ İSİMLER KATILIYOR

Yılın enlerinin seçileceği gecede 21 dalda başarılı olmuş kişi, kurum ve kuruluşlara ödülleri verilecek. Aynı gece de Türkiye ve Samsun'da başarılı olan gazetecilere  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ödülleri Cumhurbaşkanı Başdanışmanı tarafından takdim edilecek. 

TÜRK DÜNYASININ GURURU

Milli Mücadele Ödül töreni öncesi yine Samsun Sheraton Hotel’de Türkiye’deki basın meslek kuruluşlarının temsilcilerinin katılacağı 7. Anadolu Medya Çalıştayı yapılacak. Çalıştay’ın ardından da Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu tarafından 7. Türk Dünyası Film Festivali’nde birinci seçilen ve Azerbaycan’da işgal altındaki  Karabağ’ın kurtuluşunun konu edildiği filmin gösterimi yapılacak. 

CUMHURBAŞKANI DAVET EDİLDİ

Türk Dünyası Film Festivaline Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in davet edildiği, Aliyev’in katılamaması durumunda ise yardımcısı Mihriban Aliyeva veya Cumhurbaşkanlığı düzeyinde bir katılım sağlanacağı öğrenildi.    

SPONSOR SAMSUNHABER.COM

Samsun Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenecek gece Samsunhaber.com sponsorluğunda yapılacak ödül töreni Samsunhaber.com 'dan canlı olarak yayınlanacaktır.


 

Son Güncelleme: 29.12.2022 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir vatandaş 2022-12-27 18:05:47

Lütfen paralarimizi boşa harcamayın ne yaparsanız yapın ama vatandaşa faydanız olsun artık insanlar pazara zor çıkıyor aklınızı başınıza alın boş işlerle uğraşmayın

Avatar
Dede 2022-12-29 22:54:31

Burada taraflı davranıp işinize gelen yorumu yayınlamayın sonrada tarafsız diye çıkıyorsunuz tarkana 3.5 yılbaşı gülşene 5 milyon ödeyen belediyeyi yazdım ama yayınlamadınız Türk halkını kandıramazsınız. Allah her zaman doğruların yanındadır.