banner388

Samsun sokağa çıkıyor

Samsun halkı küçük Leyla ve Eylül olaylarına sessiz kalmayacak. Yarın Samsun halkı Uğur Mumcu parkında toplanılarak tepkilerini gösterecek.

Samsun sokağa çıkıyor

Samsun halkı küçük Leyla ve Eylül olaylarına sessiz kalmayacak. Yarın Samsun halkı Uğur Mumcu parkında toplanılarak tepkilerini gösterecek.

03 Temmuz 2018 Salı 22:07
Samsun sokağa çıkıyor

Samsun Haber-Türkiye'de son zamanlarda yaşanan Leyla ve Eylül kızlarının kahreden olayları Türkiye'yi derinden sarstı. Olayların ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Yarın olaylarla ilgili 'Çocuk bedenime dokunma!' sloganı adı altında vatandaşlar 4 Temmuz Çarşamba (yarın) saat 18.00'da Uğur Mumcu Parkı'nda toplanacaklar.

Ağrı ilinde küçük Leyla ve Ankara'da küçük Eylül kaybolmasının ardından kan donduran kötü haber ile Türkiye yasa boğulmuştu. Küçük kızların öldürülmesinin ardından Türkiye'nin dört bir yanından tepkiler çıp gibi büyüdü. Samsun halkı da durum karşısında sessiz kalmayarak 4 Temmuz Çarşamba (yarın) saat 18.00'da Uğur Mumcu Parkı'nda toplanacak.

Son Güncelleme: 04.07.2018 14:37
Anahtar Kelimeler:
SamsunSokağa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emin karagüzel 2018-07-03 22:39:48

hep aynı nakarak yok hadım ettik yok etmek üzereyiz, yahu zaten adama müebbet veriliyor adam 70 yaşında çıkacakda hadım edilecek, aklın yolu birdir kardeşim tek kesin çözüm idammmm ama nerde, tek yapılan cezaları arttırmak insan ömrü 60-70 yıl arası ne kadar arttırıırsan arttır.

Avatar
Sarı 2018-07-04 00:48:37

İdam bunlar için daha iyi olur böyle insanlarinalninadamga vuracaksın o halde disari çıksınlar zaten o halde cikmayacesaret edemezler kendilerini öldürürler şerefsizler

Avatar
Leyla 2018-07-04 15:59:46

İdam bunlar için kurtuluş yorum daki gibi alnının orta yerine silinmeyecek şekilde damga vurulmalı yada yavrulara çektirdikleri acıyı birebir çekerek can vermeli