banner388

Samsun şehir hastanesinin ihalesi yakında yapılacak

Samsunlu Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, yakında yapılacak olan şehir hastanesi projesinden bahsetti.

Samsun şehir hastanesinin ihalesi yakında yapılacak

Samsunlu Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, yakında yapılacak olan şehir hastanesi projesinden bahsetti.

06 Ağustos 2017 Pazar 14:46
Samsun şehir hastanesinin ihalesi yakında yapılacak

Türkiye’nin sağlık sektöründe ileri bir noktada olduğunu ifade eden Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, dünya ortalamasının üzerinde olunduğunu dile getirdi. Gelinen seviyeyi geliştirmekle de görevli olduklarını söyledi.

Demircan, ‘’ Sağlıkta hastaneleri bir yönetim altına aldık. Sağlık hizmetlerindeki kaliteyi belli bir seviyeye getirdik. Şimdi bundan sonra gelişim ve kalite dönemi başlamış bulunmaktadır. Biz sağlıkta uluslararası sahaya hizmet üretebilecek kadar sağlık hizmetlerinin seviyesini yükseltmek noktasındayız. Şehir hastaneleri modeli bunu geliştirecek bir modeldir.’’dedi.

Samsun şehir hastanesi ihalesi yakında yapılacağı müjdesini verdi

Şehir hastaneleri projesinden de bahseden Ahmet Demircan, “Samsun’u da uluslararası bir sağlık merkezi haline getirmek istiyoruz. Samsun’da mevcut hastanelerle birlikte sağlık hizmetlerini daha yukarıya taşıyacağız. Şehir hastanesi projemizin ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak. Samsun bütün Türkiye’de olduğu gibi sağlık hizmetlerinde geldiği noktanın daha üzerine çıkacaktır” dedi.


 

Son Güncelleme: 06.08.2017 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aylapaloglu 2017-08-06 22:30:03

Sağlıkda çağ atladık yapılanlar zaten güzel yapılacaklarda nasip olur inşAllah ama özellikle Atakumdaki açılacak olana psikiyatri servisi istiyoruz sahilde bizlerin psikolojisi bozuldu iki bld.çevre md.lüğü açıkalanlara canlı müzik ruhsatı verdi.üstelik yargıtayın 2011 yılı yıkım emri olan bahçelerimiz ve sokağın ortasına cam kapı açamıyoruz yinede evlerin içi güm güm şikayet edince dava et kaznmışız
devletin verdiği yetkiyle canlarımızı yaktırıyorlar sn bakanım ORTAK ALANLARIMIZ ÇIK BAR. SAĞLICAKLA KALINIZ