banner388

Samsun rengarenk oluyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, olimpiyatlar için gelen misafirlerin rengarenk bir şehirle karşılaşacağını söyledi.

Samsun rengarenk oluyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, olimpiyatlar için gelen misafirlerin rengarenk bir şehirle karşılaşacağını söyledi.

20 Haziran 2017 Salı 13:39
Samsun rengarenk oluyor

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 2017 Samsun 23. Yaz Deafolimpik Oyunları öncesi Ankara yolu’nda incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz gece gündüz yapılan çalışmaların ardından estetik bir görünüme kavuştuğunu açıkladı.


Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ” Deaflympics Olimpiyatları’na bir aydan az bir zaman kaldı. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak yurtdışından ve şehir dışından gelen misafirlerimizi modern, temiz ve rengârenk bir şehirle buluşturmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda Doğu-Batı ve Güney istikametinde göze çarpan çirkinlikleri hızlı bir şekilde ortadan kaldırdık. Metruk ve kaçak binaların yıkımını gerçekleştirdik. Sıvasız ve boyasız binaları boyadık ve çok renkli görüntüler oluşturduk. Şimdi de şehir mobilyalarını döşüyoruz. Estetik adına yaptığımız her çalışmayı tamamlamak üzereyiz. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra Ankara yolu başta olmak üzere tüm ana yollar yeşil bir koridor haline gelecek. Yıkılan binaların yerine asla yeni bir yapı yapılmasına da müsaade etmeyeceğiz. Buralar yeşil alan olarak kalacak” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Engin baş 2017-06-20 14:26:11

Cakma baskan rezil ettin sehri rezil boya badanayla onca yildir idare ettin ama artik is seni aşti cikamiyorsun isin icinden sayin cumhurbaskanimiza bu sehrin yamali boyali sehitlerinin fotolarini gonderiyorum artik düs bu sehrin yakasindan

Avatar
s.k 2017-06-20 16:11:03

siz işinizi bilirsiniz başmanım