banner388

Samsun ragbi takımından büyük başarı

Samsun ragbi takımı, Türkiye erkekler 7’li Ragbi Bölgesel Ligi Şampiyonası'nda büyük başarı elde ederek 2. oldu.

Samsun ragbi takımından büyük başarı

Samsun ragbi takımı, Türkiye erkekler 7’li Ragbi Bölgesel Ligi Şampiyonası'nda büyük başarı elde ederek 2. oldu.

26 Eylül 2017 Salı 11:41
Samsun ragbi takımından büyük başarı

Samsun Haber - Samsun Oliympian Sharsk Ragbi takımı, İstanbul Yenibosna Stadyumunda 8 takımın katılımı ile gerçekleştirilen Türkiye erkekler 7’li Ragbi Bölgesel Ligi Şampiyonası'nda 2. olarak büyük başarı elde etti.


Türkiye 7'li Ragbi Bölgesel Ligi ön eleme maçları 16 takımın katılımı ile 29-30 Temmuz 2017'de oynanmış, Doğu ve Batı Grubundan 4'er takım finalde mücadele etmeye hak kazanmış ve Samsun temsilcisi grubu ikinci tamamlamıştı. 



Doğu ve Batı gruplarında ilk dörde yer alan takımlar, 24 Eylül Pazar Günü İstanbul Bahçelievler Yenibosna Stadyumunda yapılan Türkiye Bölgesel Ligi Şampiyonası'nda şampiyonluğa ulaşabilmek için mücadele ettiler.


Turnuva sonrasında konuşan Başkan Erkan Göral, "Türkiye’de İlk kez düzenlenmeye başlanan bu ligin 2'ncilik kupasını Karadeniz ekibi olarak Samsun’a getirmenin gururunu yaşıyoruz. Yaptığımız işlerin üstüne koyarak ulusal ve uluslararası arenalarda ülkemize ve şehrimize daha büyük başarılar kazandırmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Bu şehri bir kez daha gururlandıran antrenör ve sporcularıma savaşçı ruhları ve başarılarından ötürü teşekkür ediyorum" dedi.



Antrenör Engin Yüksel ise, "Gerek oynadıkları oyun gerekse gösterdikleri profesyonellikten dolayı oyuncularımı kutluyorum. Lig bize çok iyi yolda olduğumuzu gösterdi. Daha iyisini yapmak ve Samsun’a başarılar getirmek için çalışmaya devam edeceğiz" açıklamalarında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.