banner388

Samsun protokolünden şehitlik ziyareti

Samsun protokolü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlikleri ziyaret etti.

Samsun protokolünden şehitlik ziyareti

Samsun protokolü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlikleri ziyaret etti.

15 Temmuz 2020 Çarşamba 23:08
Samsun protokolünden şehitlik ziyareti

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve protokol üyeleri ilk olarak İlkadım ilçesinde bulunan Kıranköy ve Asri Mezarlıklarında şehitlikleri ziyaret etti. Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi, şehitlerin mezarlarına karanfiller bırakıldı.



Protokol üyeleri, şehitlik ziyaretlerinin ardından, Canik Belediyesi tarafından Mevlâna Eğitim Kampüsü içerisinde yapılan Şehit Erol Olçok 1071’den 15 Temmuz’a “Destanlar Müzesi"ni gezdi.
1071’den 15 Temmuz’a Destanlar Müzesinde milletin geçmişten bugüne kadar şahit olduğu darbeler tarihi anlatılıyor.


Akabinde Vali Zülkif Dağlı protokol üyeleriyle birlikte, 19 Mayıs ilçesi Tepeköy Mahallesi'nde 15 Temmuz Şehidi Ferdi Yurduseven'in kabrini ziyaret etti.


Ziyarete ayrıca Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Vali Yardımcıları Mehmet Aktaş, Hasan Balcı, Canik Kaymakamı Mahmut Halal, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve askeri erkan katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.