banner388

Samsun Polisi Uyuşturucu Avında

Samsun'da kokainle yakalanan bir kişi çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Samsun Polisi Uyuşturucu Avında

Samsun'da kokainle yakalanan bir kişi çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

05 Mayıs 2019 Pazar 18:45
Samsun Polisi Uyuşturucu Avında

Olay, Samsunun Atakum ilçesinde meydana geldi. Meydana gelen olayda, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'da ikamet eden H.Ç.'nin Samsun'da ikamet eden A.T.'ye İstanbul'dan kokain maddesi getireceği bilgisi üzerine harekete geçti. İki şahısı da takibe alan narkotik ekipleri, her iki şahsı Atakum ilçesinde bir otomobilin içinde yakaladı. Otomobilde ve şahıslar üzerinde arama yapan narkotik ekipleri, H.Ç.'nin üzerinde yaptıkları aramada 25,59 gram kokain maddesi ile araç içinde yapılan aramada 6 adet uyuşturucu özelliği bulunan sentetik ecza ele geçirdi.Gözaltına alınan A.T. ve H.Ç., "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren H.Ç., tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, A.T. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUZAFFER KURT 2019-05-05 23:44:33

ÖLE KOLAY YOLDAN PARA YOK KİMSEYE CALIŞMAYANA EKMEK YOK.. HELE ĞAYRİ MEŞRUNUN BİR SONU VAR YERİN ALTINDA HESAP KİTAP VAR NASIL YERİN ÜSTÜNDE ADALET YARINDA MAHŞERDE VAR CAKALLAR ŞEYTANA UYARSAN BÖYLE REZİL RÜSVAY OLURSUN.

Avatar
yonca 2019-05-06 09:29:58

herkes üstü düşünüyor altı düşünen olsa bu güzelim dünyaböylemi olur Muzaffer bey