banner388

Samsun plajları hareketlendi

Kavurucu sıcakların etkili olduğu Samsun'da plajlar hareketlendi.

Samsun plajları hareketlendi

Kavurucu sıcakların etkili olduğu Samsun'da plajlar hareketlendi.

22 Temmuz 2023 Cumartesi 17:27

Türkiye'yi etkisi altına alan kavurucu sıcaklar Samsun'da da vatandaşları bunalttı. 30 dereceye kadar çıkan sıcak havada nemin de etkisiyle bunalan vatandaşlar sahillere akın etti.

Hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar özellikle Atakum sahilini doldurdu. Bazıları ağaç altında piknik yaparken bazı vatandaşlar ise denize girerek serinlemeye çalıştı.

Vatandaşlar kavurucu sıcakların etkili olduğunu ve denize girerek serinlemeye çalıştıklarını söylediler. Polis de boğulmalara karşı Atakum sahillerinde önlemleri artırdı.

Samsun'un 5 günlük hava tahmin raporuna göre pazar günü 31, pazartesi 29, salı 28, çarşamba 29, perşembe günü ise 32 derece olması bekleniyor.

Son Güncelleme: 22.07.2023 19:37
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberPlajDeniz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlhan TAYMAZ 2023-07-25 00:47:16

Samsunumuzun Çok güzel denizi sahili var kıymetini bilelim Lütfen günü birlik denize sahile gelenler Çöplerinizi bırakıp gitmeyin Lütfen ,Gençler Akşamcılar çöplerinizi bırakmayın, Bu cennet vatan hepimizin.!!