banner388

Samsun Palmiye Plajında boğulma tehlikesi

Samsun'un Atakum ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren kızı kurtarmaya çalışan genç, akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi.

Samsun Palmiye Plajında boğulma tehlikesi

Samsun'un Atakum ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren kızı kurtarmaya çalışan genç, akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi.

06 Ağustos 2018 Pazartesi 09:22

Samsun'un Atakum ilçesi Ömürevleri Mahallesi Palmiye Pilajında boğulma tehlikesi geçiren genç kızı kurtarmak için denize giren 27 yaşındaki genç, akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, denizde yüzen ve daha sonra boğulma tehlikesi geçiren genç kızı fark eden Samet Kenan, zaman kaybetmeden denize girdi. Denizde akıntıya kapılan genç de boğulma tehlikesi geçirdi. 

CANKURTARANLAR OLAY YERİNE GELDİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen cankurtaranlar, genç kızı ve Samet Kenan’ı sudan çıkardı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından boğulma tehlikesi geçiren gençlere ilk müdahale olay yerinde yapıldı. 

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırılan Samet Kenan’ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 06.08.2018 09:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haydar yildiz 2018-08-06 09:54:04

rezalet yol kapali. kurtarma seriti yok, böyle müdahelemi olur, buda sizlere ders olsun, acil 1 serit bos kalmali sahilde . keyfi park yaptirmamali.Cankurtarma deneyimsiz,sivil vatandas kurtarmaya calisiyor. dronla cankurtarma simiti atila bilirdi bogulan kisiye yada kurtaran kisiye, teknoloji ilerledi,AKILLI OLUN...

Avatar
Funda özdemir 2018-08-06 19:35:29

Sahil güvenliğe bir hız motoru verilmeli sahil güvenlik yüzerek gidinceye kadar boğulan ölüyor bu kaçıncı sahil güvenlik de bir insan neticede benim gözlerimin önünde yaşandı tüm bunlar göz göre göre gencecik insan ölüyor ya.Bir hız motoru sahilde beklese herşey çok daha sevindirici olurdu yetkililer bir hız motoru almak bu kadarmı zor Heryıl bukadar insanın öldüğünü bile bile üstelik.Yazık ya yazık